ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Όσλο και Ελσίνκι…προσγειώνονται στα Ιωάννινα το 2019










Αποτέλεσμα εικόνας για Όσλο και Ελσίνκι…προσγειώνονται στα Ιωάννινα το 2019

Η δύσκολη αρχή που έκανε το 2017 και η επιμονή που έδειξε η Apollo να κρατήσει τα Γιάννινα στον τουριστικό χάρτη της Ευρώπης, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το αεροδρόμιο, δικαιώνουν την επιλογή της, αποδεικνύοντας παράλληλα τις τουριστικές δυνατότητες της Ηπείρου αλλά και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο τοπικός αερολιμένας.
Οι πτήσεις από το εξωτερικό που πέραν αυτών της Apollo συμπληρώνει η TUS η οποία συνέδεσε τα Γιάννινα με την Κύπρο έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της κίνησης.
Αποτέλεσμα εικόνας για Όσλο και Ελσίνκι…προσγειώνονται στα Ιωάννινα το 2019
Τον Ιούνιο πρώτο μήνα του καλοκαιριού το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων δέχθηκε 34 πτήσεις από το εξωτερικό. Οι αφίξεις ανήλθαν στις 1839 ενώ οι αναχωρήσεις από τον «Βασιλιά Πύρρο» έφτασαν στις 1789.
Η TUS αναμένεται τους επόμενους μήνες να συνδέσει το Ισραήλ με τα Γιάννινα, όπως τουλάχιστον είχε γίνει γνωστό από την ίδια όταν η έναρξη αυτών ήταν προγραμματισμένη για τον Απρίλιο αλλά τότε οδηγήθηκε στην ακύρωση.
Παράλληλα είναι γνωστό το ενδιαφέρον της να ανοίξει φτερά από τα Γιάννινα και προς άλλους προορισμούς του εξωτερικού.
Το ενδιαφέρον των τοπικών φορέων είναι προσανατολισμένο στην Γερμανία, τόσο λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος που δείχνουν οι απόδημοι όσο και της τουριστικής ροής που υπάρχει. Φυσικά όλα αυτά απομένει να ξεκαθαρίσουν μέσα στους επόμενους μήνες.
Την ίδια ώρα η Apollo που φέτος φέρνει πτήσεις τσάρτερ από την Κοπεγχάγη και την Στοκχόλμη ετοιμάζει για την θερινή σεζόν του 2019 άλλες δύο, από νέους προορισμούς. Πρόκειται για το Όσλο και το Ελσίνκι, δύο ακόμη ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που θα προσγειωθούν στα Γιάννινα.