ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Αύξηση 50,6% των τουριστικών αφίξεων τον Ιούνιο στη Μυτιλήνη






Αποτέλεσμα εικόνας για Αύξηση 50,6% των τουριστικών αφίξεων τον Ιούνιο στη Μυτιλήνη



Τουριστική ανάκαμψη δείχνουν τα στοιχεία αφίξεων ξένων επισκεπτών στο Αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με πτήσεις τσάρτερ, σύμφωνα με στοιχεία της Fraport, η οποία διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Μυτιλήνης. Όπως αναφέρει και το ΑΠΕ/ΜΠΕ, τον Ιούνιο στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης έφτασαν 11.905 επιβάτες. Σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά παρατηρείται μια σημαντική αύξηση κατά 50,6%, καθώς τον Ιούνιο του 2017 οι αφίξεις ήταν 7.905 επιβάτες. Σημειώνεται ότι το τρίμηνο Απριλίου - Ιουνίου 2018, η αύξηση ανέρχεται σε 52,50% συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2017.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από εννέα χρόνια επαναδρομολογούνται από την TUI οι πτήσεις της TUI Fly που συνδέουν τις Βρυξέλλες και τη Μυτιλήνη (έως 28 Σεπτεμβρίου), αλλά και η προσθήκη νέων πτήσεων της εταιρείας Germania από Μόναχο (κάθε Σάββατο) και Ντίσελντορφ (κάθε Τρίτη). Από τον Ιούλιο ξεκινούν και τα τσάρτερ από τη Βιέννη με τη Εurowings. Τέλος, έπειτα από τρία χρόνια, επανασυνδέθηκε η Μυτιλήνη με την Τσεχία και για πρώτη φορά υπάρχει εβδομαδιαία σύνδεση με Ρουμανία.