ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

TripAdvisor Certificate of Excellence Hall of Fame 2018 για το Cactus Royal Spa & Resort!












Πιστοποιητικό αριστείας 2018 για το πέντε αστέρων Cactus Royal Spa & Resort, το οποίο μετά από πέντε συνεχόμενα έτη κατάκτησης πιστοποιητικών διάκρισης TripAdvisor Excellence λόγω των θετικών κριτικών των επισκεπτών κατάφερε να κερδίσει το τιμητικό Certificate of Excellence Hall of Fame.

Τα Cactus Hotels, έχουν αποσπάσει, επί σειρά ετών, πολλά βραβεία υψηλού κύρους σαν αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.

Σχετικά με το Cactus Royal Spa & Resort

Το Cactus Royal Resort & Spa  είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης. Σε μια περιοχή με απαράμιλλη ομορφιά, στον παραλιακό δρόμο της Σταλίδας δίπλα στην πιο δημοφιλή παραλία της περιοχής, το πέντε αστέρων Cactus Royal περιμένει για να σας φιλοξενήσει. Οι προσεκτικά διατηρημένοι κήποι, η διακόσμηση με πέτρες και το βαθύ μπλε του Κρητικού Πελάγους συνθέτουν ένα μαγευτικό προορισμό.