ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Hyatt Hotels Corp: Ταξιδιωτικές προσφορές σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες



Αποτέλεσμα εικόνας για Hyatt Hotels Corp:


Το Hyatt Leverage, είναι το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα του ομίλου φιλοξενίας, που προσφέρει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αποκλειστικές εκπτώσεις έως και 15% για τα ξενοδοχεία της αλυσίδας και έκπτωση 5% στις ενοικιάσεις σπιτιού.
“Με το Hyatt Leverage δίνουμε αξία στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας ένα εργαλείο που καθιστά τις κρατήσεις ταξιδιών πιο απρόσκοπτες, δήλωσε ο Gus Vonderheide, αντιπρόεδρος της Hyatt στον τομέα των παγκόσμιων πωλήσεων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης πόρους που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να βλέπουν τις κρατήσεις και να παρακολουθούν τα έξοδα δωματίων τους”.
Τα πιστά μέλη της Hyatt, μπορούν επίσης να κερδίσουν πόντους για τις κρατήσεις μέσω του νέου προγράμματος Hyatt Leverage.