ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Έρχεται το πρώτο Grand Hyatt στην Αθήνα





Αποτέλεσμα εικόνας για Έρχεται το πρώτο Grand Hyatt στην Αθήνα


Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε σήμερα επίσημα τα σχέδιά της για το πρώτο Grand Hyatt που θα ανοίξει στην Ελλάδα, και θα πάρει τη θέση του πρώην Athens Ledra Hotel, που βρίσκεται στην οδό Συγγρού στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ των εταιρειών Henderson Park, ευρωπαϊκής πλατφόρμας real estate, Hines, διεθνούς εταιρίας real estate, και της αλυσίδας Hyatt Hotels.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο τρίτο τρίμηνο του έτους, και θα διαθέτει 310 δωμάτια και σουίτες, ένα εστιατόριο, εξωτερική πισίνα, καθώς και ένα μπαρ στην ταράτσα του κτιρίου με θέα την Ακρόπολη. Ακόμη θα προσφέρει υπηρεσίες σπα, γυμναστήριο και χώρους συνεδριάσεων.

”Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα σχέδια για την πρώτη ιδιοκτησία της Hyatt στην Αθήνα σε συνεργασία με τις εταιρείες Henderson Park, Hines και Kokari”, δήλωσε ο Takuya Aoyama, αντιπρόεδρος ανάπτυξης για την Ανατολική Ευρώπη, τη Ρωσία και την CIS της Hyatt. “Από καιρό επιδιώκουμε να φέρουμε το brand της Grand Hyatt στην ελληνική πρωτεύουσα. Η συμφωνία αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μια σημαντική αγορά ανάπτυξης για την Hyatt με πρόσφατες ανακοινώσεις για αντίστοιχες κινήσεις σε Τουρκία και Βουλγαρία”.
Αποτέλεσμα εικόνας για Έρχεται το πρώτο Grand Hyatt στην Αθήνα

Το ξενοδοχείο βρίσκεται υπό ανακαίνιση και θα αποτελεί το δεύτερο ξενοδοχείο Hyatt στην Ελλάδα, μετά το Hyatt Regency Thessaloniki.

Ο Nick Weber, ιδρυτής του Henderson Park, ανέφερε: “Η επένδυσή μας στο ξενοδοχείο προέκυψε τόσο από την αναγνώριση του κτηρίου ως ένα πολυτελές asset σε ιστορικό σημείο όσο και από την πίστη μας στις προοπτικές του. Η επιτυχία μας στην προσέλκυση του brand Grand Hyatt, ήρθε ως επιστέγασμα αυτής της συνεργασίας. Το Grand Hyatt Athens, θα αποτελέσει μια δυναμική προσθήκη στο 2 δισ. δολ. portfolio του Henderson Park και ελπίζουμε να αποτελέσει το πρώτο στάδιο μιας μακρόχρονης συνεργασίας με τη Hyatt”.

Lars Huber, CEO της Hines Europe, ανέφερε: “Η αγορά του ξενοδοχείου και η ολική ανακατασκευή του ώστε να προκύψει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην ‘καρδιά’ της Αθήνας ήταν μια πρόκληση για τη Hines. Η απόφασή μας να προχωρήσουμε σε συμφωνία franchise με τη Hyatt, ήταν η επόμενη κίνηση, φέρνοντας το brand Grand Hyatt στην ελληνική αγορά για πρώτη φορά. Η Hines αναζητούσε ευκαιρίες στην Αθήνα εδώ και καιρό και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε”.
Ο κ. Παύλος Γομόπουλος, Managing Director της Hines Greece, ανέφερε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα συνεργαστούμε με τη Hyatt, ένα παγκόσμιο brand, που αναμφίβολα αποτελεί το πιο ταιριαστό brand για το προϊόν που θέλουμε να τοποθετήσουμε στην ελληνική αγορά. Ανυπομονούμε για αυτή τη συνεργασία προκειμένου να προσφέρουμε στην Αθήνα, ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο”.