ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Απαγόρευση αγκυροβολίας σε περιοχές αρμοδιότητας Λιμεναρχείου Σαρωνικού




Αποτέλεσμα εικόνας για Απαγόρευση αγκυροβολίας σε περιοχές αρμοδιότητας Λιμεναρχείου Σαρωνικού


  1. Στο πλαίσιο της ανάγκης για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια των λουόμενων και την αποφυγή ατυχημάτων κατά τη θερινή περίοδο, από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού ανακοινώνεται:

  2. - η απαγόρευση αγκυροβολίας και γενικά προσόρμιση Θ/Γ και λοιπών σκαφών, στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Βουλιαγμένης που περικλείεται από τη νοητή ευθεία που ενώνει την άκρα Ζωστήρος με την άκρα Βουλιαγμένης, από 11-6-2018 έως 30-9-2018.

  3. - η απαγόρευση απομάκρυνσης των λουόμενων από την ακτή της ως άνω θαλάσσιας περιοχής, σε απόσταση μεγαλύτερη των πενήντα μέτρων, με εξαίρεση τις λουτρικές εγκαταστάσεις που σημαίνονται με πλωτούς σημαντήρες, στις οποίες ισχύει η απαγόρευση εξόδου των λουόμενων από αυτούς.

  4. Οι παραβάτες, ανεξάρτητα των συντρεχουσών ποινικών και αστικών ευθυνών κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/73 (ΦΕΚ 261 Α΄), ως ισχύει.