ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Tα κορυφαία beach resort&spa της Ελλάδας από την Trivago.com







 Το Olympia Golden  Beach Resort Spa ανακηρύχθηκε ως ένα από τα καλύτερα BeachResort&Spa της Ελλάδας παρέα με άλλες κορυφαίες επιλογές του τουριστικού κλάδου της χώρας από τη διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Trivago.com.

 "Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και το πάθος για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αναγνωρίζονται καθημερινά και από τα διεθνή μέσα κατατάσσοντας το ξενοδοχείο μας ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

Είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς να λαμβάνουμε υπόψην όλα τα σχόλια σας και να τους δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, προκειμένου να γινόμαστε καλύτεροι, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις αξιολογήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλιά σας και την μεγάλη υποστήριξή σας, τα οποία αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι το OlympiaGoldenBeachResort&Spa συνδυάζει ποιοτικές εγκαταστάσεις  με υποδειγματικές υπηρεσίες που το καθιστούν την ιδανική επιλογή για διακοπές με άνεση και στυλ."

Παρακάτω παρατίθεται ο ιστότοπος με τη δημοσίευση του άρθρου από την Trivago.com που περιέχει το ξενοδοχείο Olympia Golden  Beach Resort Spa:
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.ogb.gr ή να  καλέσετε στο 26230 95999