ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Στo top 10 των jet set προορισμών η Ελλάδα



Αποτέλεσμα εικόνας για Στo top 10 των jet set προορισμών η Ελλάδα

Στους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς jet set για διακοπές και η Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο πολυτελών διακοπών Virtuoso.
Το διεθνές jet set αναζητά παραδοσιακά αγαπημένους προορισμούς στην Ευρώπη για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και επιλεγμένους της Αφρικής.
Top 10:
1. Ιταλία
2. Ην. Βασίλειο
3. Γαλλία
4. Ισπανία
5. Ολλανδία
6. Ιρλανδία
7. Γερμανία
8. Ν. Αφρική
9. Ελλάδα
10. Ισραήλ
Συγκεκριμένα, η Γαλλία, με πρωταγωνιστή το Παρίσι, παραμένει μια σταθερή και ισχυρή επιλογή. Συνολικά, οι ευρωπαϊκές χώρες που προσφέρουν εξαιρετικές παροχές διακοπών, καταγράφουν μεγάλη ζήτηση.
Η μέση τιμή δωματίου ανά διανυκτέρευση στην Ιρλανδία είναι 31% χαμηλότερη σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, οδηγώντας σε εκτίναξη των κρατήσεων κατά 58%.
Oι περιζήτητοι προορισμοί
Η κατάταξη της Virtuoso που αφορά τους 10 HOT προορισμούς του δικτύου, δηλαδή εκείνους που καταγράφουν φέτος τη μεγαλύτερη ποσοστιαία ανάπτυξη κρατήσεων σε σχέση με πέρυσι, είναι η ακόλουθη:
1. Τανζανία (+98%)
2. Πορτογαλία (+88%)
3. Ιρλανδία (+58%)
4. Βραζιλία (+53%)
5. Μεξικό (+48%)
6. Ρωσία (+44%)
7. Ολλανδία (+38%)
8. Τζαμάικα (+28%)
9. Σουηδία (+23%)
10. Πολωνία (+18%)
Η Αφρική είναι ανερχόμενος προορισμός, καταγράφοντας αύξηση της ζήτησης κατά 15% σε σχέση με πέρυσι.
Η Τανζανία καταγράφει τεράστια ανάπτυξη κρατήσεων, καθώς οι ταξιδιώτες επιθυμούν να δουν από κοντά τα μοναδικά της τοπία και την άγρια ζωή.
Η Ν. Αφρική έχει επίσης ανάπτυξη στις κρατήσεις, με τις 2 χώρες να αντιπροσωπεύουν το 80% των ταξιδίων μέσω Virtuoso στην Αφρική.
Η Πορτογαλία παρουσιάζει επίσης σημαντική ανάπτυξη, με τις Αζόρες να έχουν ιδιαίτερη ζήτηση. Η μέση τιμή διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία είναι 58% χαμηλότερη σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.
Από την Ευρώπη, είναι η χώρα που παρουσιάζει τη ισχυρότερη ανάπτυξη σε σχέση με πέρυσι, παρότι η Ιρλανδία, η Ρωσία, η Ολλανδία, η Σουηδία και η Πολωνία βρίσκονται επίσης στο top10