ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Hyatt: Η πρώτη ιδιοκτησία της με διπλή επωνυμία στην Ευρώπη








Αποτέλεσμα εικόνας για Hyatt: Η πρώτη ιδιοκτησία της με διπλή επωνυμία στην Ευρώπη


Στην Γαλλία θα κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της διπλής επωνυμίας της Hyatt Place και Hyatt House, η Hyatt Hotels Corporation.
Η θυγατρική της κύριας εταιρείας Cycas Hospitality έχει συνάψει συμφωνία franchise με θυγατρική της Hyatt και τα ξενοδοχεία θα αναπτυχθούν από τη γαλλική εταιρεία ακινήτων Kaufman & Broad.
Τα Hyatt Place Paris Charles De Gaulle και του Hyatt House Paris Charles de Gaulle, που θα βρίσκονται στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης, αναμένεται να ανοίξουν το δεύτερο εξάμηνο του 2020.
«Τα πρώτα ξενοδοχεία Hyatt Place και Hyatt House στη Γαλλία, υπογραμμίζουν την αυξανόμενη σημασία των εμπορικών σημάτων της Hyatt μέσω συμφωνιών franchise στην Ευρώπη, δήλωσε ο Felicity Black-Roberts, αντιπρόεδρος της ανάπτυξης – Ευρώπη και Βόρεια Αφρική της Hyatt.
Με αυτή την ανάπτυξη της Hyatt στην Ευρώπη, θα ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες των ταξιδιωτών προσφέροντας τους δύο μάρκες σε μια θέση».
Τα εμπορικά σήματα Hyatt Place και Hyatt House απευθύνονται σε επισκέπτες που αναζητούν κομψές, άνετες, απρόσκοπτες εμπειρίες που ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής τους και τις γνωστές τους συνήθειες.
Και οι δύο μάρκες θα προσφέρουν…casual φιλοξενία σε ένα έξυπνα σχεδιασμένο, υψηλής τεχνολογίας και σύγχρονο περιβάλλον.
Ήδη, στην Γαλλία υπάρχουν οκτώ ξενοδοχεία Hyatt, το Park Hyatt Paris-Vendome, το Hyatt Regency Paris Etoile, το Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle, το Hyatt Paris Madeleine, το Hοtel du Louvre, το Hοtel Martinez, το Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee Hyatt Centric La Rosiere, ενώ το ερχόμενο φθινόπωρο αναμένεται να ανοίξει το Hyatt Regency Chantilly.

Πηγή:tourismtoday.gr