ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Η AVRA Tours υποψήφια στα World Travel Awards






Αποτέλεσμα εικόνας για Η AVRA Tours υποψήφια στα World Travel Awards



Με  ιδιαίτερη τιμή και χαρά η AVRA Tours ανακοινώνει ότι είναι υποψήφια στα διεθνούς φήμης βραβεία World Travel Awards στην κατηγορία «Greece’sLeadingDestinationManagementCompany 2018».

Η AVRA Tours ιδρύθηκε το 2009, από μια ομάδα επαγγελματιών στον χώρο του τουρισμού και επικεντρώνεται στην παροχή μεγάλου εύρους υπηρεσιών υψηλής αξίας σε Τουριστικούς Πράκτορες, Ταξιδιωτικά Γραφεία, Ομάδες, Επιχειρήσεις και μεμονωμένους πελάτες, προσφέροντας όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.
Παρόλο που η AVRAείναι μια σχετικά νέα εταιρία, έχει ήδη εδραιώσει την φήμη της, σε παραδοσιακές αγορές, όπως η Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Δανία, η Λιθουανία και οι ΗΠΑ ως Εταιρία Διαχείρισης Προορισμού (DMC- DestinationManagementCompany) και χωρίς όρια «τροφοδοτώντας» με τα προϊόντα / τις υπηρεσίες της τα πιο σημαντικά κανάλια διανομής.
Όσοι επιθυμούν να τιμήσουν την AVRATours με την ψήφο τουςστα WorldTravelAwards, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω απλά βήματα:
1)    Ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο: https://bit.ly/2IlrKcR
2)    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό στα WorldTravelAwards (εάν δεν έχετε ήδη)
3)    ΕπιλέξτετηνκατηγορίαGreece’s Leading Destination Management Company”
4)    ΕπιλέξτετηνAVRAToursαπό την λίστα και ψηφίστε

Η AVRA Tours σας ευχαριστεί πολύ για την υποστήριξη