Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Atlantis Hotel & Resort: Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο στην Κίνα


Αποτέλεσμα εικόνας για Atlantis Hotel & Resort: Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο στην Κίνα

Το πρώτο θέρετρο της Atlantis στην Κίνα ανοίγει στις 28 Απριλίου, στη νοτιότερη νησιωτική πόλη της επαρχίας Χαϊνάν, Sanya.
Η άφιξη του Atlantis Sanya Hotel & Resort αναμένεται να τονώσει περαιτέρω την τουριστική βιομηχανία της Χαϊνάν ως την κορυφαία επιλογή για τους τοπικούς και διεθνείς ταξιδιώτες, ενώ το άνοιγμα του ξενοδοχείου το οποίο συμπίπτει με την 30ή επέτειο της Special Economic Zone της επαρχίας αναμένεται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την τουριστική και ψυχαγωγική βιομηχανία του νησιού.
Αποτέλεσμα εικόνας για Atlantis Hotel & Resort: Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο στην Κίνα
Το νέο Atlantis Sanya Hotel & Resort είναι εμπνευσμένο από τον ωκεανό και συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με τον πλούσιο πολιτισμό της περιοχής, δίνοντας στο θέρετρο μαγευτική εμφάνιση και την αίσθηση ενός υδάτινου παραδείσου.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 1.314 δωμάτια και 154 σουίτες με θέα στη θάλασσα, ενώ είναι διακοσμημένο με έργα τέχνης από ντόπιους Κινέζους καλλιτέχνες και επιπλωμένο με σκληρά ξύλα της επαρχίας Χαϊνάν τα οποία αποπνέουν μια αίσθηση πολυτέλειας αλλά και παράδοσης.
Το θέρετρο διαθέτει ενυδρείο με σπάνια είδη ψαριών αλλά και Waterpark, πέρα από τις συνηθισμένες ανέσεις όπως σπα και γυμναστήριο, προκειμένου να προσφέρει στους ταξιδιώτες του μια αξέχαστη υδάτινη εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου