ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Μετά το ASTA Destination Expo στην Αθήνα ακολουθεί το πρώτο ελληνικό Β2Β Roadshow στις ΗΠΑ




Αποτέλεσμα εικόνας για Μετά το ASTA Destination Expo στην Αθήνα ακολουθεί το πρώτο ελληνικό Β2Β Roadshow στις ΗΠΑ



Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του συνεδρίου της ASTA στην Αθήνα, συνεχίζεται η μεγάλη προώθηση της Ελλάδας στα τουριστικά γραφεία της Αμερικής πάντα με το δίκτυο-μελών της ASTA – με το 2ο Roadshow της North Events σε 3 πόλεις!

Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις και προορισμούς να συναντήσουν εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία και ταξιδιωτικούς πράκτορες σε μεγάλες πόλεις της Αμερικής, με τη σημαντική συνεργασία και κύρος της ASTA (American Society of Travel Agents). Είναι χαρακτηριστικό ότι το “Roadshow” θα ταξιδεύσει στην Βοστώνη,  στην Νέα Υόρκη, αλλά και στην Ουάσινγκτον και περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν, παρουσιάσεις τουριστικών προορισμών,  γευσιγνωσίες παραδοσιακών προϊόντων αλλά και εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος που αποτυπώνουν την Ελλάδα ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης αλλά και του κόσμου.

Οι ημερομηνίες τον Μάϊο με τις πόλεις των επαγγελματικών συναντήσεων είναι οι εξής:
α) 07/05/2018 στη Βοστώνη
β) 08/05/2018 στην Νέα Υόρκη
γ) 09/05/2018 στην Ουάσιγκτον

Ο γενικός διευθυντής της North Events κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης δήλωσε: “Φέτος είναι η χρονιά της Ελλάδας για την Αμερική και αναμένονται νέες συνεργασίες και συνέργιες. Η διοργάνωση της ASTA Destination Expo εδώ στην Αθήνα τον Απρίλιο, το Roadshow της North Events στις 3 μεγάλες πόλεις και αγορές της Αμερικής τον Μάϊο, αλλά και η ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο στην οποία οι ΗΠΑ θα είναι η τιμώμενη χώρα, έρχονται να επιβεβαιώσουν τη δυναμική που έχει η αγορά των ΗΠΑ για ελληνική τουριστική βιομηχανία”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσσανδρος Τσιλίδης δήλωσε: “Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι ελληνικοί προορισμοί προβάλλονται στις τρεις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και δημιουργούν προοπτικές αύξησης του τουριστικού ρεύματος από την αγορά της Αμερικής”.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ και της FedHATTA.