ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

MSC Cruises: Τρίτο πλοίο για κρουαζιέρες στην Κούβα





Αποτέλεσμα εικόνας για MSC Cruises: Τρίτο πλοίο για κρουαζιέρες στην Κούβα


Η MSC Cruises προσθέτει ένα τρίτο πλοίο στο Μαϊάμι που θα ξεκινήσει εβδομαδιαίες κρουαζιέρες στην Κούβα.
Το MSC Armonia μαζί με το MSC Seaside και το MSC Divina από τις 10 Δεκεμβρίου 2018 θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα πραγματοποιώντας μια διανυκτέρευση στην Αβάνα μαζί με στάσεις στη Τζαμάικα, το Grand Cayman και το Cozumel.
Το κρουαζιερόπλοιο θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκδρομών στην ξηρά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Αβάνα, πάντα με τις οδηγίες της αμερικανικής κυβέρνησης.
«Το νέο αυτό δρομολόγιο από το Μαϊάμι μας επιτρέπει να εμπλουτίσουμε περαιτέρω την προσφορά μας στους επισκέπτες της Βόρειας Αμερικής», δήλωσε ο Gianni Onorato, διευθύνων σύμβουλος της MSC Cruises.
Το MSC Armonia ήταν το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που ανακαινίστηκε εκτενώς το 2014 στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος πολλών εκατομμυρίων δολαρίων της MSC Cruises.