ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Το ξενοδοχείο Athenian Callirhoe επέλεξε την Delta-Hotelia






delta logo

callirhoe

Tο ξενοδοχείο Athenian Callirhoe επέλεξε την Delta-Hotelia και την Samsung για την ψυχαγωγία των επισκεπτών του.

Συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο εγκαταστάθηκαν 82 τηλεοράσεις 32 και 40 ιντσών της ξενοδοχειακής σειράς 460 της Samsung, ενώ για την διαχείριση τους εγκαταστάθηκε ο κεντρικός server της λύσης REACH 4.0.

Με αυτόν τον τρόπο ο ξενοδόχος έχει τη δυνατότητα για κεντρική διαχείριση τόσο των καναλιών όσο και του περιεχομένου στις τηλεοράσεις των δωματίων, έχοντας πρόσβαση σε αυτές από οποιοδήποτε σημείο μέσω internet.
Ο κύριος Αδαμόπουλος Νίκος, διευθυντής του ξενοδοχείου, δήλωσε:
Για την επιλογή της Samsung δεν πιστεύω ότι χρειάζονται διευκρινίσεις.
Η επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου είχε να κάνει με την έρευνα που κάναμε μαζί με τους συνεργάτες μας στην DELTA-HOTELIA και ανταποκρίνεται τελικά στις υπηρεσίες και λειτουργίες που αποφασίσαμε ότι πρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας.
Η συνεργασία μας με την DELTA-HOTELIA είναι μακροχρόνια και βασισμένη σε αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Αξιολογούμε τις επιλογές που μας προτείνουν, αποφασίζουμε με γνώμονα και τον οικονομικό παράγοντα αλλά και τον παράγοντα προσφοράς των υψηλότερων δυνατών παροχών προς τους πελάτες μας.
Τέλος αισθανόμαστε σιγουριά και ασφάλεια όταν πρέπει να δράσουν σε επίλυση θεμάτων