ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του κόσμου



Στην «παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου», το Μακάο της Κίνας, βρίσκεται το πολυτελέστερο ξενοδοχείο του κόσμου. Ονομάζεται «13» και έκανε εγκαίνια φέτος το καλοκαίρι. Διαθέτει 200 δωμάτια-βίλες, το καθένα από τα οποία κόστισε 7 εκατομμύρια δολάρια.




Το αμερικανικό περιοδικό News & World Report δημοσίευσε μία λίστα με τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο.
Οι βαθμολογίες, που καλύπτουν 24.000 ξενοδοχεία, συνδυάζουν τα βραβεία της βιομηχανίας με τις κριτικές εμπειρογνωμόνων και των travel bloggers, αποκαλύπτουν τα κορυφαία μέρη για διαμονή στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό και την Ευρώπη.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι λόγω των τυφώνων που «χτύπησαν» την Καραϊβική το 2017, η U.S. News & World Report επέλεξε να μην συμπεριλάβει τα ξενοδοχεία της περιοχής στην κατάταξη.
Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και ίσως βρείτε τον επόμενο προορισμό των διακοπών σας.
J.K. PLACE ROMA – ΡΩΜΗ, ΙΤΑΛΙΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για J.K. PLACE ROMA – ΡΩΜΗ, ΙΤΑΛΙΑ
Το ξενοδοχείο J.K. Place Roma, βρίσκεται στη Ρώμη και φιλοξενεί έργα τέχνης υψηλής ποιότητας και έπιπλα σχεδιαστών, δημιουργώντας μια υπερσύγχρονη ατμόσφαιρα για τους επισκεπτες του.
HOTEL PLAZA ATHENEE – ΠΑΡΙΣΙ, ΓΑΛΛΙΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για HOTEL PLAZA ATHENEE – ΠΑΡΙΣΙ, ΓΑΛΛΙΑ
Το Hotel Plaza Athenee είναι ένα κομψό ξενοδοχείο με κλασικές παριζιάνικες πινελιές και πολυελαίους, αυλές γεμάτες όμορφα φυτά και καλοσχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους, ενώ βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Λούβρο και τον Πύργο του Άιφελ.
HOTEL EDEN – ΡΩΜΗ, ΙΤΑΛΙΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για HOTEL EDEN – ΡΩΜΗ, ΙΤΑΛΙΑ
Το Hotel Eden έχει ανοίξει τις πόρτες του από το 1889 και έως σήμερα η πολυτελής αυτή ιδιοκτησία χρησιμεύει ως προσωρινή κατοικία διασημοτήτων και αριστοκρατών.
LA RESERVE PARIS – ΠΑΡΙΣΙ, ΓΑΛΛΙΑ
Το La Reserce Paris είναι ένα ξενοδοχείο πολυτελείας που διαθέτει ιδιωτικούς μπάτλερς για κάθε επισκέπτη και ονειρική θέα στον Πύργο του Άιφελ.
THE RITZ-PARIS – ΠΑΡΙΣΙ, ΓΑΛΛΙΑ
Tο Ritz-Paris διαθέτει διαμερίσματα κι όχι δωμάτια, διακοσμημένα με σχέδια που υποδηλώνουν τη χρυσή εποχή του 18ου αιώνα του Παρισιού.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε το 2016 και παρέχει αρκετά εκσυγχρονισμένες ανέσεις.

FOUR SEASONS RESORT – ΧΑΒΑΗ
Αποτέλεσμα εικόνας για FOUR SEASONS RESORT – ΧΑΒΑΗ
Η Χαβάη είναι γνωστή για τα πανέμορφα και πολυτελή ξενοδοχεία της που προσφέρουν τις καλύτερες ανέσεις στους ταξιδιώτες.
Συγκεκριμένα, το Four Seasons Resort, το οποίο αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου διαθέτει επτά διαφορετικές πισίνες.
Όλοι το αποκαλούν «επίγειο παράδεισο», που προσφέρει όλων των ειδών τις ανέσεις και τις δραστηριότητες όπως ψαροντούφεκο και ψάρεμα βαθέων υδάτων, πανέμορφες ιδιωτικές παραλίες και απίστευτη κουζίνα.
TWIN FARMS – ΒΕΡΜΟΝΤ, ΗΠΑ
Ένα all-inclusive θέρετρο με σκι, κανό και σπα. Και για όσους θέλουν απλά να ξεκουραστούν και να μην εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, το Twin Farms διαθέτει αναπαυτικά καθιστικά και κομψά τζάκια, καθώς και απίστευτη κουζίνα.
THE LANGHAM – ΣΙΚΑΓΟ, ΗΠΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για THE LANGHAM – ΣΙΚΑΓΟ, ΗΠΑ
Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο The Magnificent Mile και τα εξαιρετικά καταστήματά του. Οι ταξιδιώτες λένε ότι τα κρεβάτια είναι πάρα πολύ άνετα, οι τηλεοράσεις είναι τεράστιες και τα δωμάτια διαθέτουν όλες τις πολυτελείς ανέσεις που θα καταφέρουν να σας κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.
THE PENINSULA – ΣΙΚΑΓΟ, ΗΠΑ
Το ξενοδοχείο Peninsula δεν αναδείχθηκε αδίκως ως ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο, καθώς διαθέτει ακριβά έπιπλα, όμορφη διακόσμηση και απίστευτες τεχνολογικές ανέσεις, όπως ένα «έξυπνο» κρεβάτι που ελέγχει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο.