ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ειδήσεις Εν Συντομία

Μetropolitan Expo: Έκθεση κοσμήματος και ρολογιών


Από τις 23 ως τις 26 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, πραγματοποιείται η έκθεση «Ελλήνων Κόσμημα».
Η έκθεση κοσμήματος και ωρολογίων διοργανώνεται από την ΔΕΘ-Helexpo, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων-Κοσμηματοπωλών-Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ).

Η TAL Aviation εκπρόσωπος της Beijing Capital Airlines στην ελληνική αγορά
Η TAL Aviation και η Beijing Capital Airlines ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά, υπογράφοντας συμφωνία (Passenger Airline Representation Agreement), μέσω της οποίας η TAL Aviation θα παρέχει υπηρεσίες στην αεροπορική εταιρεία ως Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων (GSA) σε οκτώ ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Οι οκτώ αυτές αγορές είναι οι Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία και Ελβετία.
Ο κολοσσός Priceline Group αλλάζει το όνομά του σε Booking Holdings
Η Priceline Group άλλαξε το όνομά της σε Booking Holdings Inc. Τα εμπορικά σήματα της Booking Holdings περιλαμβάνουν τα Priceline, Kayak, Agoda, Rentalcars.com και OpenTable.
Η αλλαγή της επωνυμίας είναι αξιοσημείωτη, αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί πιθανόν αναγνωρίζουν το Priceline.com ως μία από κορυφαίες online ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, μαζί με ανταγωνιστές της, όπως η Expedia, για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων και κρατήσεις ξενοδοχείου.