ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Χιονοδρομικό Φαλακρού: Διασφαλισμένη η χρηματοδότηση αναβάθμισης του



Αποτέλεσμα εικόνας για Χιονοδρομικό Φαλακρού

Διασφαλισμένο είναι το ποσό για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού Δράμας και εφόσον δοθούν τα συμπληρωματικά στοιχεία, που χρειάζονται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, θα μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί ως πόλος ανάπτυξης της περιοχής.
Η θετική εξέλιξη έγινε γνωστή, κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης, που υπέβαλε ο βουλευτής Δράμας και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας  Δημήτρης Κυριαζίδης προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση.
Η συζήτηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα και πλέον το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού θα μπορέσει να διασφαλίσει το ποσό των € 1,6 εκατ., για τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών και τη γενικότερη αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της περιοχής.
Ο κ. Χαρίτσης σημείωσε πως υπάρχει η δυνατότητα απορρόφησης και χρήσης και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων, ώστε να μπορέσει το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού Δράμας να βελτιώσει τη λειτουργία του, μέσα από άλλα προγράμματα.