ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Η scubahellas.com στην BOOT 2018



Αποτέλεσμα εικόνας για Η scubahellas.com στην BOOT 2018
Αποτέλεσμα εικόνας για Η scubahellas.com στην BOOT 2018


Η scubahellas.com έχει στόχο της την παγκόσμια προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως το νέο καταδυτικό προορισμό για 365 μέρες το χρόνο.
 
Η Ελλάδα διαθέτει άρτιες τουριστικές υποδομές και μια μακρά παράδοση στον τουρισμό, έχει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Ευρώπη και την 11η στον κόσμο, έχει 3.000 νησιά, τα 240 απ’ αυτά κατοικημένα, με περισσότερα από 250 
καταδυτικά κέντρα με περισσότερες από 2.000 βουτιές, 150 επισκέψιμα ναυάγια, αμέτρητες σπηλιές και ένα βυθό με πολύ καθαρά (ορατότητα υποβρυχίως που ξεπερνά τα 30 μέτρα) και σχετικά ζεστά νερά, (13°C-30°C καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου). Επίσης βρίσκεται 3 ώρες μακριά από τις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα και έχει το ίδιο νόμισμα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Η scubahellas.com στην BOOT 2018Όλα τα παραπάνω συνθέτουν έναν μοναδικό καταδυτικό προορισμό για τα τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ενεργούς δύτες που ζουν στην Ευρώπη.
 
Ο κ. Αυγερινός Βραζόπουλος, ιδρυτής της scubahellas.com, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να παρουσιάζουμε στο κοινό των επαγγελματιών κατάδυσης. Η συνεχής και συντονισμένη προβολή στα κοινά των δυτών που απευθυνόμαστε, σε συνδυασμό με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή συντείνουν στο να αρχίσουμε να εισπράττουμε τους καρπούς από τις προσπάθειες των έξι τελευταίων χρόνων».