ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Margaritaville Beach Resort : Νέο πολυτελές θέρετρο στις Μπαχάμες



Αποτέλεσμα εικόνας για Margaritaville Beach Resort  στις Μπαχάμες


Η Margaritaville Holdings ανακοίνωσε ότι φέρνει την αυθεντική εμπειρία στον τρόπο ζωής στην πρωτεύουσα Νασσάου στις Μπαχάμες με την Margaritaville στο The Pointe, μια επένδυση ύψους 250 εκ. Δολαρίων.
Ακόμα περισσότερα ανοίγματα θα γίνουν και το 2019, ωστόσο το Νασσάου διαθέτει ένα νέο θέρετρο το Margaritaville Beach Resort, με 150 πολυτελείς παραθαλάσσιες κατοικίες, μια μαρίνα, ένα θαλάσσιο πάρκο, spa, κέντρο ψυχαγωγίας, καταστήματα λιανικής, παιδικό κλαμπ και πολλά άλλα.
«Οι Μπαχάμες – ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο – είναι μια απόλυτα τέλεια τοποθεσία για να ταξιδέψει κανείς, πολυφημισμένη για τον τρόπο ζωής της», δήλωσε ο John Cohlan, διευθύνων σύμβουλος της Margaritaville.
''Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδυάζουμε το casual-luxe με την τοπική Bahamian κουλτούρα, γνωστή για τη ζεστασιά και τη φιλοξενία της, για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό παράδεισο για διακοπές, να επισκεφθείτε, να ζήσετε ή απλά να χαλαρώσετε».
Το Nassau είναι ένας ιδανικός προορισμός για έναν τέλειο τρόπο ζωής μας καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το παγκόσμιο αποτύπωμα φιλοξενίας μας. ''
'