ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Ειδήσεις Εν Συντομία

Δήλωση Γ. Πλακιωτάκη 
Αποτέλεσμα εικόνας για Δήλωση Πλακιωτάκη
Ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ., τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:   
«Ο αγιασμός των υδάτων και η θεία φώτιση του θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας, εύχομαι να αναγεννήσουν τις ψυχές και τις ζωές όλων των Ελλήνων.
Η σημερινή ημέρα, ας αποτελέσει την απαρχή της λύτρωσης από τα δεσμά μας, και την αφετηρία για μια νέα λαμπρή πορεία της πατρίδας μας.  

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλες και όλους. »


Οι εκθέσεις Λαϊκή Τέχνη - Τέχνημα - Παρουσίες στις 10-14 Ιανουαρίου, στο Metropolitan Expo












Οι εκθέσεις Λαϊκή Τέχνη - Τέχνημα - Παρουσίες διοργανώνονται μαζί στις αρχές του χρόνου, και συγκεκριμένα από 10 έως 14 Ιανουαρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, από την εταιρεία ΡΟΤΑ Οργάνωση Εκθέσεων. Κάθε χρόνο και οι τρεις εκθέσεις αποτελούν πόλο έλξης για τους εμπορικούς επισκέπτες όλης της χώρας, επιχειρηματίες στον τομέα της λιανικής πώλησης τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης.

Παγκόσμιο ρεκόρ πτήσεων από αεροδρόμιο: 969 σε μία μέρα


Γιατί αυξάνονται οι πελάτες των αεροπορικών εταιρειών στη χώρα που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ κίνησης την Παρασκευή. Το 97% των Ινδών δεν έχουν μπει ποτέ σε αεροπλάνο την ώρα που είναι τρίτοι παγκοσμίως στις αερομεταφορές.
Τα αυξανόμενα εισοδήματα και οι φθηνότεροι ναύλοι που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες γεμίζουν τα αεροπλάνα στην Ινδία, τρίτη μεγαλύτερη αγορά στις αερομεταφορές, μετά την Κίνα και τις ΗΠΑ.
Η Μουμπάη πραγματοποίησε την Παρασκευή 969 πτήσεις σε ένα εικοσιτετράωρο. Πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ για το αεροδρόμιο που λειτουργεί μόνο με έναν αεροδιάδρομο, σύμφωνα με τους Times of India και σύμφωνα με όσα ανέφερε υψηλά ιστάμενος του αεροδρομίου. «Σκοπός είναι να φτάσουμε σε 1.000 κινήσεις αεροσκαφών», τόνισε χαρακτηριστικά.