ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Το πρώην Σαν Στέφανο στην Κέρκυρα ανοίγει ως πολυτελές Angsana Corfu








Αποτέλεσμα εικόνας για Ξενοδοχεία: Το πρώην Σαν Στέφανο στην Κέρκυρα ανοίγει ως πολυτελές Angsana Corfu


Με την ονομασία Angsana Corfu, που σηματοδοτεί την είσοδο στην Ελλάδα της διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας Banyan Tree Group, θα ανοίξει το δεύτερο τρίμηνο του έτους, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, το πρώην ξενοδοχείο Σαν Στέφανο στις Μπενίτσες της Κέρκυρας. Το ξενοδοχείο μετατράπηκε σε πολυτελή 5άστερη μονάδα από την εταιρεία KLC ΙΙΙ Hellas, του ομίλου Kέρτσικωφ, στα χέρια του οποίου πέρασε προ 10ετίας από την οικογένεια Μάνεση. Το κόστος της επένδυσης ξεπέρασε τα 50 εκατ. ευρώ. 

Όπως έχει επισημάνει η εταιρεία, το έργο θα αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες τουριστικές υποδομές της Ελλάδας, αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν και προσελκύοντας τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξενοδοχεία: Το πρώην Σαν Στέφανο στην Κέρκυρα ανοίγει ως πολυτελές Angsana Corfu

Το Angsana Corfu, 12 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας, διαθέτει 199 δωμάτια, σουίτες και μπάνγκαλοους  με ιδιωτική πισίνα και εστιατόρια που θα προσφέρουν ασιατική και διεθνή κουζίνα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, ο βραβευμένος με  αστέρι Michelin σεφ, Έκτορας Μποτρίνι θα επιμελείται στο κεντρικό εστιατόριο μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ξενοδοχεία: Το πρώην Σαν Στέφανο στην Κέρκυρα ανοίγει ως πολυτελές Angsana Corfu

Υπάρχει και το Angsana Spa, προσφέροντας σε 16 αίθουσες θεραπείες και χαλάρωση.Το Angsana Corfu διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από εγκαταστάσεις, όπως εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, θαλάσσια σπορ, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και χώρο για γιόγκα. Για τα παιδιά  υπάρχει το Kids Club με παιδική πισίνα. Τέλος, υπάρχουν αίθουσες για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.