ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Τα 8.000 μυστικά της Αegean




Αποτέλεσμα εικόνας για Τα 8.000 μυστικά της Aegean

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η AEGEAN κάλεσε όλους τους Έλληνες να επισκεφθούν την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα greecebygreeks.gr και να μοιραστούν τα ξεχωριστά, δικά τους μυστικά.
Συνολικά, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 8.000 μυστικά, τα οποία αποτυπώθηκαν σε έναν ψηφιακό χάρτη, έναν ξεχωριστό ταξιδιωτικό οδηγό για κάθε επισκέπτη της χώρας μας, που επιθυμεί να ζήσει μοναδικές εμπειρίες και να μάθει τα «μυστικά» της Ελλάδας.
Κυρίαρχη θέση στην πλατφόρμα κατέχουν τα τοπικά έθιμα, οι παραδόσεις και τοπικές γιορτές και γεύσεις, μαγευτικές παραλίες, καταπράσινα δάση και απόκρημνες πλαγιές, που αναδεικνύουν την Ελλάδα σε ένα φιλόξενο και συναρπαστικό προορισμό.
Σήμερα, η AEGEAN «ταξιδεύει» τα μυστικά που συγκεντρώθηκαν σε ένα δίκτυο 153 προορισμών, σε συνολικά 44 χώρες, μέσω μιας καμπάνιας προβολής της Ελλάδας, που στόχο της έχει να ενισχύσει τον εισερχόμενο τουρισμό. Όλα τα μυστικά βρίσκονται διαθέσιμα σε 7 γλώσσες στην ιστοσελίδα της AEGEAN.