ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Βιωματικό ταξίδι: Σημαντικοί οι τοπικοί συνεργάτες



Αποτέλεσμα εικόνας για Βιωματικό ταξίδι


Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες αυθεντικές εμπειρίες πελατών, είναι να αναπτύξουν ένα δίκτυο τοπικών συνεργατών.
Όλο και περισσότερο οι παραδοσιακοί τουριστικοί πράκτορες έχουν αναπτύξει προγράμματα που περιλαμβάνουν «αυθεντικές» τοπικές εμπειρίες που ξεπερνούν την τυπική «ιδιωτική» περιοδεία ενός διάσημου μουσείου ή μαγείρεμα με έναν διάσημο τοπικό σεφ. Και οι τοπικοί συνεργάτες τους μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην κατεύθυνση αυτή.
«Πολλοί ταξιδιώτες είναι πολύ έμπειροι στις μέρες μας και ίσως να έχουν επισκεφθεί ορισμένους προορισμούς πολλές φορές ήδη.
Κοιτάζουν πέρα από τα προφανή που πρέπει να κάνουμε και να δούμε, δηλώνουν στελέχη της Klook Travel με έδρα το Χονγκ Κονγκ, η οποία πουλά βιωματικά ταξίδια σε τουριστικούς πράκτορες.
Αν και υπάρχει ένας ταχέως αυξανόμενος αριθμός ελεύθερων ανεξάρτητων ταξιδιωτών οι οποίοι κάνουν κράτηση εμπειριών από μόνα τους, εξακολουθούν να υπάρχουν πελάτες που προτιμούν να κάνουν κράτηση μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων».