ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Bρετανικός τουρισμός: Εκτόξευση των κρατήσεων για το 2018- Ψηλά η Ελλάδα





Αποτέλεσμα εικόνας για Βρετανικός τουρισμός: Εκτόξευση των κρατήσεων για το 2018- Ψηλά η Ελλάδα

Τρία εκατομμύρια Βρετανοί, ή ένας στους 5 βρετανούς καταναλωτές, αναμένεται να κάνουν κράτηση διακοπών για το καλοκαίρι του 2018, την εβδομάδα που διανύουμε, με την Ελλάδα να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις.

Αυτό προκύπτει από νέα έρευνα της ATOL, σύμφωνα με την οποία, η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στους 4 δημοφιλέστερους προορισμούς για διακοπές το καλοκαίρι του 2018.

Στην πρώτη τριάδα βρίσκονται η Ισπανία, οι ΗΠΑ και η Ιταλία.Παρά την πτώση της λίρας που εκτοξεύει το κόστος, οι ΗΠΑ εμφανίζουν ιδιαίτερα υψηλές προτιμήσεις, με πάνω από 1 εκατ. Βρετανούς περισσότερους από πέρυσι να αναζητούν κράτηση διακοπών εκεί.Οι millennials προτιμούν κοντινότερους προορισμούς στην Ευρώπη και η Πορτογαλία φαίνεται να ανακάμπτει. Οι μεγαλύτερες ηλικίες τείνουν να προτιμούν μακρινά ταξίδια στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.

Σύμφωνα με την έρευνα (σε δείγμα 4.000 ατόμων στο Ην. Βασίλειο) η ανάγκη για οργάνωση και η ανία στη δουλειά ήταν οι δυο σημαντικότεροι παράγοντες που οδήγησαν στην αυξητική τάση για κράτηση διακοπών.

Δείτε τους 10 κορυφαίους προορισμούς για το 2018
Ισπανία
ΗΠΑ
Ιταλία
Ελλάδα
Γαλλία
Πορτογαλία
Καραϊβικής
Αυστραλία
Καναδάς
Κύπρος