ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

#PouTonHans πού τον βρίσκεις; Νέος διαγωνισμός από τη Lufthansa! OHans, oμικρός ταξιδιώτης επισκέπτεται πόλεις της Γερμανίας και μοιράζει δώρα!






Ανακαλύψτε σε ποια πόλη βρίσκεται ο Hans και κερδίστε αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα από τη Lufthansa προς έναν αγαπημένο σας προορισμό στη Γερμανία!

Η Lufthansa καλωσορίζει τη νέα χειμερινή σεζόν με έναν πρωτότυπο διαγωνισμό και απίθανα δώρα. Στη νέα καμπάνια της κορυφαίας γερμανικής αεροπορικής εταιρείας πρωταγωνιστής είναι ο μικρός ταξιδιώτης Hans, μια χαριτωμένη φιγούρα αγοριού που κάνει περιοδεία σε όλη τη Γερμανία και προσκαλεί τo ταξιδιωτικό κοινό να παίξει μαζί του.

Η νέα καμπάνια της Lufthansa σχεδιάστηκε από τηWUNDERMANκαι φέρει το χιουμοριστικό hashtag #PoutonHans(πού τον βρίσκεις;). Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, αρκεί να επισκεφθούν το micrositeπου κατασκευάστηκε ειδικά για την αναζήτηση του Hanswww.poutonhans.grκαι να μαντέψουν απαντώντας επιτυχώς σε μία σειρά ερωτήσεων,τις πόλεις της Γερμανίας στις οποίες περιοδεύει ο μικρός ταξιδιώτης. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση της Lufthansaγια ένα διπλό εισιτήριο προς έναν προορισμό της επιλογής τους στη Γερμανία.

Οι επιβάτες που βρίσκονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μπορούν επίσης να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό #PouTonHansστο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Lufthansa στον χώρο του αεροδρομίου.

Ο Hans θα βρίσκεται στη Γερμανία έως τις 5 Νοεμβρίου και κάθε εβδομάδα θα επισκέπτεται 3 διαφορετικές πόλεις. Όσες περισσότερες εβδομάδες παίξετε μαζί του και βρείτε σε ποιες πόλεις είναι, τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των συμμετοχών σας και οι πιθανότητες να κερδίσετε το συναρπαστικό ταξίδι στη Γερμανία από τη Lufthansa. Ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί ζωντανά στις 13 Νοεμβρίου από τον RockFM.