ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Eπικεφαλής IATA: Χωρίς διαβούλευση τα νέα μέτρα ασφαλείας




Αποτέλεσμα εικόνας για τα νέα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρομια

«Ανακοινωθέντα» και χωρίς προηγούμενη διαβούλευση τα μέτρα ασφαλείας από τις αεροπορικές εταιρείες.
Αυτό δήλωσε στους δημοσιογράφους στην Ταϊπέι ο επικεφαλής της ΙΑΤΑ Alexandre de Juniac, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόστηκαν «πολύ ανησυχητικό.»
Οι διαδικασίες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και την αεροπορική εταιρεία και σήμερα δεύτερη μέρα εφαρμογής των μέτρων οι αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν να εξηγήσουν τις αλλαγές στους πελάτες τους, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα.
Στη Γερμανία, για παράδειγμα, οι επιβάτες υποβάλλονται σε «συνεντεύξεις» οι οποίες περιλαμβάνουν ερωτήσεις από το ποιους είδαν και τι έκαναν έως τα χόμπι τους.
Πηγή Γερμανικής αεροπορικής εταιρείας δήλωσε ότι η «συνέντευξη» γίνεται από κυβερνητικούς υπαλλήλους και όχι από υπαλλήλους αεροπορικών εταιρειών και συνήθως πραγματοποιείται μετά το check-in καθώς οι επιβάτες περνούν από συνοριακούς ελέγχους.
Σε άλλες χώρες, οι επιβάτες λαμβάνουν ένα ερωτηματολόγιο για να το συμπληρώσουν ή γίνεται πιο αυστηρός έλεγχος στα αντικείμενά τους – με έμφαση στις ηλεκτρονικές συσκευές.