ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Μνημόνιο συνεργασίας Πυροσβεστικής και Επιτροπής διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων







Την προηγούμενη εβδομάδα υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος και της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, το οποίο αφορά το πλαίσιο συνεργασίας για τη διασφάλιση της προστασίας των αποδεικτικών στοιχείων στη διερεύνηση αεροπορικών ατυχημάτων με τη μεταφορά τεχνογνωσίας μεταξύ του ΠΣ και της Ε.Δ.Α.Α.Π.
Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων Αθανάσιος Μπίνης. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπαρχηγός Υποστήριξης αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Τερζούδης, ο υπαρχηγός Επιχειρήσεων Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Βασιλειάδης, ο συντονιστής Υποστήριξης Α.Π.Σ. υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Ράμφος, ο εμπειρογνώμονας διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων Νίκος Πουλιέζος, καθώς και εκπρόσωποι επιτελικής ομάδας εργασίας από το Πυροσβεστικό Σώμα.