ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Οι ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι στην 4ηGREEKTOURISMEXPO 2017


Αποτέλεσμα εικόνας για Οι ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι στην 4η GREEK TOURISM EXPO 2017


Οι υποδομές της Ελλάδας βελτιώνονται διαρκώς. Η χώρα μας διαθέτει, πλέον, ένα σπουδαίο δίκτυο, σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων, που με την ολοκλήρωσή τους προσφέρουν καλύτερες και πιο ασφαλείς μετακινήσεις σε συντομότερο χρονικό διάστημα.
Στην 4ηGREEKTOURISMEXPO 2017, ο φορέας «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ και ΟΔΟΙ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ», με διακριτικό τίτλο «Hellastron» ( HELLENICASSOCIATIONofTOLLROADNETWORK) , πρόκειται να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό αλλά και στους 150 HostedBuyers από 40 χώρες, που συμμετέχουν στην έκθεση, το σύνολο των υποδομών των αυτοκινητοδρόμων.
Με αυτόν τον τρόπο, οι «αγοραστές του ελληνικού τουρισμού», θα μάθουν τις δυνατότητες που διαθέτει η χώρα μας σε υποδομές καθώς και τους τρόπους μετακίνησης των τουριστών σε κάθε μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας.
Η HELLASTRON ιδρύθηκε στα τέλη του 2014 με τη συμμετοχή όλων των σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων και υποδομών με διόδια που λειτουργούν στην Ελλάδα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Οι ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι σΣτον φορέα που λειτουργεί με τη μορφή αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας, συμμετέχουν:
·         Αττική Οδός Α.Ε www.aodos.gr
·         Γέφυρα Α.Ε. http://www.gefyra.gr/
·         Εγνατία Οδός Α.Ε http://www.egnatia.eu/page/
·         Νέα Οδός Α.Ε. http://www.neaodos.gr/Home.aspx?a_id=256
·         Μορέας Α.Ε. http://www.moreas.com.gr/
·         Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. http://www.aegeanmotorway.gr/
·         Ολυμπία Οδός Α.Ε. http://www.olympiaodos.gr/
·         Οδός Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε. http://www.kentrikiodos.gr
Ο φορέας δημιουργήθηκε με γενικό στόχο την προώθηση των οδικών μεταφορών στην Ελλάδα και στο πλαίσιο αυτό επιδιώκει μεταξύ άλλων:
·         Τη συνεχή βελτίωση των οδικών υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους χρήστες
·         Την προώθησητηςοδικής ασφάλειας
·         Την προώθηση της έρευνας σε θέματα μεταφορών μέσω συνεργασιών με σχετικούς Φορείς και Ινστιτούτα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
·         Την ανάπτυξη της επιστήμης της κατασκευής και διαχείρισης οδικών υποδομών, τη δημιουργία ικανών και ενημερωμένων στελεχών και την ανταλλαγή ανάλογης τεχνογνωσίας
·         Τη συμμετοχή στους αντίστοιχους φορείς στην Ευρώπη και ανά τον κόσμο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της Hellastronστο Metropolitanexpoαπό 8-10 Δεκεμβρίου στο Hall 4 standD11-13/C10-12.