Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Grace Santorini: Η αγαπημένη πισίνα του διεθνούς Τύπου βρίσκεται στην ΕλλάδαΑποτέλεσμα εικόνας για Grace Santorini: Η αγαπημένη πισίνα του διεθνούς Τύπου βρίσκεται στην Ελλάδα

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, χάρη στο μαγευτικό της ηλιοβασίλεμα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της, η Σαντορίνη αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες απ’όλο τον κόσμο. Οι πολυτελείς εμπειρίες που προσφέρει το νησί μονοπωλούν συχνά το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου, με τελευταίο δείγμα τα σχόλια που έχει αποσπάσει η μοναδική πισίνα υπερχείλισης του ξενοδοχείου Grace Santorini, στο Ημεροβίγλι.

Υπό τον τίτλο “Κολυμπήστε πάνω από ένα ηφαίστειο στη μεγαλύτερη πισίνα υπερχείλισης της Σαντορίνης”, το έγκριτο ταξιδιωτικό portal Travel+Leisure υπογραμμίζει την αίσθηση πολυτέλειας που προσφέρει το κολύμπι στη συγκεκριμένη πισίνα, παρομοιάζοντας την εμπειρία με ένα νοερό πλωτό ταξίδι πάνω από την Καλντέρα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Grace Santorini: Η αγαπημένη πισίνα του

Αντίστοιχα, σε σχετική του δημοσίευση, το γαλλικό LOfficiel.com κατατάσσει το Grace Santorini σε ένα από τα καταλύματα με τις εντυπωσιακότερες πισίνες υπερχείλισης παγκοσμίως, ενώ η εφημερίδα “Telegraph”, σε αφιέρωμά της στους 50 καλύτερους προορισμούς για νέα ζευγάρια δε διστάζει να χαρακτηρίσει την πισίνα υπερχείλισης του Grace Santorini ως ότι “σου κόβει την ανάσα” (breathtaking).

Τα θετικά σχόλια στα βρετανικά Μέσα συνεχίζονται, με το InStyle.co.uk να συμπεριλαμβάνει την πισίνα του ξενοδοχείου στις 10 καλύτερες διεθνώς, επισημαίνοντας ότι, χάρη στην ανεμπόδιστη θέα προς την Καλντέρα και το Αιγαίο, αποτελεί ιδανικό σκηνικό για την τέλεια φωτογραφία στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου