ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Cyangroupofhotels - MAKE HOLIDAYS GREENER 2017






Η Cyangroup of hotels αποδεικνύει έμπρακτα την εφαρμογή πολιτικής κοινωνικής ευθύνης και προστασίας του περιβάλλοντος με την συνεχή συμμετοχή της στην διεθνή περιβαλλοντική καμπάνια “MAKE HOLIDAYS GREENER 2017” που συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο από τον οργανισμό Travelife

Στο Apollonia Beach Resort & Spa και το Santa Marina Beach Hotel στην Αμμουδάρα - Ηρακλείου Κρήτης όπως και στο Sitia Beach City Resort & Spa στην Σητεία συγκεντρώθηκαν συνολικά περίπου 70 άτομα για τον καθαρισμό των συγκεκριμένων παραλίων. Ήταν τόσο πελάτες όσον και προσωπικό των ξενοδοχείων. Σαν αποτέλεσμα μαζεύτηκαν 70 κιλά σκουπιδιών που αλλοίωναν την εικόνα και ρύπαιναν το φυσικό περιβάλλον των συγκεκριμένων ακτών. 
 
Apollonia Beach REsort & Spa
Πρόκειται για μια εθελοντική καμπάνια που αποτελεί μια πρότυπη περιβαλλοντική δράση για ακτές με μεγάλο αριθμό λουόμενων. 


Στόχος τις καμπάνιας είναι ο καθαρισμός των θαλασσών και των ακτών, και η δημιουργία περιβαλλοντικής ευαισθησίας.