ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Οδικά έργα σε Ικαρία



Αποτέλεσμα εικόνας για Οδικά έργα σε Ικαρία

Εργα ασφαλτόστρωσης, αντιστήριξης πρανών, τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας εκτελεί στην Ικαρία η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο της βελτίωσης του οδικού δικτύου του νησιού.
Οι εργασίες εκτελούνται μέσω της προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με την Εγνατία ΑΕ και μέσω συμβάσεων με αναδόχους.
Η χρηματοδότηση των 1.850.000 €, που θα διατεθεί στον οδικό άξονα Στελί – Φραντάτο – Ράχες θα βελτιώσει την κυκλοφορία των οχημάτων που τον χρησιμοποιούν.
Αναμένονται επίσης οι δημοπρασίες έργων (συμπεριλαμβανομένου και του προηγούμενου έργου) για τη συντήρηση (τεχνικά έργα, ασφαλτικές εργασίες, σήμανση, στηθαία ασφαλείας) τμημάτων των υπολοίπων οδικών αξόνων.
Η προγραμματισμένη δε, για το Σεπτέμβρη χορτοκοπή – κλαδοκοπή στο οδικό δίκτυο του νησιού με τη χρήση του μηχανήματος της Π.Ε. Σάμου, θα συμβάλλει στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο νησί.