ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Η Ryanair γιόρτασε 19 εκατ. επιβάτες στην Ελλάδα


Αποτέλεσμα εικόνας για Η Ryanair γιόρτασε 19 εκατ. επιβάτες στην Ελλάδα

Η Ryanair γιόρτασε τη διακίνηση 19 εκατ. επιβατών από και προς την Ελλάδα από το 2010. Αυτό το καλοκαίρι, η Ryanair προσφέρει περισσότερες από 100 συνδέσεις από/προς την Ελλάδα, συμπεριλαμβάνοντας τα παρακάτω 8 νέα δρομολόγια:
  • Αθήνα προς Σόφια (1 καθημερινό)
  • Θεσσαλονίκη προς: Αμβούργο (3 εβδομαδιαία), Βερολίνο Σένεφελντ (1 καθημερινό), Γκέτεμποργκ (2 εβδομαδιαία), Κοπεγχάγη (2 εβδομαδιαία), Ντόρτμουντ  (2 εβδομαδιαία)
  • Χανιά προς: Κρακοβία ( 1 εβδομαδιαίο), Μπέρμινγκχαμ (2 εβδομαδιαία)
Η κα Δήμητρα Απατσίδου, αναπληρώτρια διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε τη διακίνηση 19 εκατομμυρίων επιβατών από και προς την Ελλάδα από το 2010, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Ελλάδος της Ryanair, προσφέρει περισσότερα από 100 δρομολόγια, συμπεριλαμβάνοντας 8 νέες συνδέσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά”.