Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Expedia: Καλύτερα σε ταξίδι για δουλειά, παρά στο γραφείο


Αποτέλεσμα εικόνας για σε ταξίδι επαγγελματικο
Περισσότερο ελκυστικό να ταξιδεύεις για δουλειά, παρά να μένεις στο γραφείο, δηλώνει το 70% όσων ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Egencia Business Travel and Technology Survey, της ομάδας των επιχειρηματικών ταξιδιών του ομίλου Expedia.
Η έρευνα της Egencia που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά σε 4.521 επιχειρηματίες (Απρίλιο-Μάιο 2017) σε Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Νορβηγία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, αποκαλύπτει και τα γούστα, ως προς τον τρόπο που προτιμούν όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους να κλείνουν ή να διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους.
Το 66% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θέλει η κράτηση και η διαχείριση του ταξιδιού να γίνεται απ” όλες τις συσκευές και όχι μόνο από τα smartphones.
Το 50% των Βρετανών ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν θέλει κατά την κράτηση καμία ανθρώπινη αλληλεπίδραση, εκτός και αν χρειαστεί βοήθεια.
Το 49% στηρίζει την παραγωγικότητα του στα ταξίδια στην χρήση Wi-Fi, αλλά μόνο το 29% πληρώνεται από την εταιρεία για την χρήση του.
Οι ερωτηθέντες, στα συν των επαγγελματικών ταξιδιών τους συμπεριλαμβάνουν τις απ” ευθείας πτήσεις, την αναβάθμιση θέσης για ταξίδια πάνω από έξι ώρες και την παράταση του ταξιδιού για να γνωρίσουν το προορισμό, ιδιαίτερα αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο.
Χαρακτηριστικό του ότι το επαγγελματικό ταξίδι γίνεται όλο και πιο δελεαστικό είναι ότι σε άλλη πρόσφατη έρευνα της Booking.com, το 30% των εργαζομένων δηλώνει ότι θα δέχονταν να έπαιρνε χαμηλότερη αμοιβή, αρκεί αυτό να συνδυάζονταν με περισσότερα ταξίδια στην δουλειά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου