ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Διάκριση για την Cyan Group of Hotels στα «Diamonds of the Greek Economy 2017»

Εμφάνιση Κος Μανούσος (CyanHotels)_Κος Καλαμπόκης Πρόεδρος Εξαγωγεων Κρήτης.jpg

Ο όμιλος Cyan Group of Hotel   βραβεύτηκε στην τελετή του ετήσιου φόρουμ «DiamondsoftheGreekEconomy 2017».Την εκδήλωση διοργάνωσε την Τρίτη 4 Ιουλίου ο εκδοτικός οργανισμός NewTimesPublishing στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα, υπό την υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ.

Στο event παραβρέθηκε πλήθος επιχειρηματικού κόσμου, πολιτικοί και πρόεδροι επιμελητηρίων, που παρακολούθησαν τη βράβευση 40 επιχειρήσεων – διαμάντια οι οποίες ξεχώρισαν ανάμεσα από 300 εταιρείες.

Τα κριτήρια για την βράβευση των επιχειρήσεων ήταν η ανάπτυξή τους μέσα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, η έντονη εξωστρέφεια, ο σεβασμός στο ανθρώπινο δυναμικό τους, καθώς και η συνολική προσφορά τους στην οικονομία της χώρας.Για άλλη μια φορά η CyanGroupofHotelsβραβεύεται για το σύνολο των επιχειρηματικών της κινήσεων
Εμφάνιση Untitled-1.jpg
      


CyanGroupofHotels

Η CyanGroupofHotels ιδρύθηκε το 1976 και διαθέτει στον όμιλό της τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa5*με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach4*με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa5*με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 200 άτομα. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και στη Σητεία.