ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Φωτογραφηθείτε με τη Cadillacτης Lufthansaκαι κερδίστε ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Βόρεια Αμερική!

Εμφάνιση IMG_0661_s.JPG

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της Lufthansa για να είστε εσείς ο υπερτυχερός που θα ταξιδέψει προς έναν από τους 25 προορισμούς της Lufthansa
στις ΗΠΑ και τον Καναδά!

Από τις 26 Ιουνίου,μιαμοναδική αμερικάνικη Cadillac με τα χρώματα της Lufthansa, κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας! Το εντυπωσιακό αυτό ρετρό αυτοκίνητο θα σταθμεύει σε διάφορα σημεία της Αττικής,και οι περαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και παράλληλα να συμμετέχουν στον διαγωνισμό “ Lufthansa loves America”. Ένας τυχερός που θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση θα κερδίσει δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής προς έναν από τους 25 προορισμούς της Lufthansa στη Βόρεια Αμερική.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά σε tabletsπου θα τους παρέχει η ομάδα της Lufthansa θα πρέπει να απαντήσουν σε ένα quiz ερωτήσεων σχετικά με τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις τους και τα ενδιαφέροντά τους. Με βάση τις απαντήσεις η Lufthansaθα προτείνει στον κάθε διαγωνιζόμενο τον ιδανικό για αυτόν ταξιδιωτικό προορισμό στη Βόρεια Αμερική. Με την υποβολή των απαντήσεων οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση για δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής προς τον προορισμό που ανέδειξε το αποτέλεσμα του quizκαι λαμβάνουν δώρο ένα pin (καρφίτσα) με αυτόν τον προορισμό.Εμφάνιση 20170626_145940_s.jpg

Αν δεν καταφέρετε να συναντήσετε την Cadillacτης Lufthansaστους δρόμους της Αθήνας μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας lufthansalovesamerica.gr. Στο siteτου διαγωνισμού έχουν επίσης αναρτηθεί όλα τα σημεία της Αττικής (τοποθεσία, ημερομηνία, ώρα) που θα σταθμεύσει το εντυπωσιακό αυτοκίνητο, ενώ σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό RockFm 9.69 και τον μουσικό παραγωγό Αλέξανδρο Βραχωρίτη, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου, ηCadillac της Lufthansaθα βρίσκεται στο RockWaveFestival. Εμφάνιση IMG_0660_s.JPG

Ο διαγωνισμός για τα δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής προς έναν από τους 25 προορισμούς του δικτύου της Lufthansaστη Β. Αμερική θα είναι ενεργός μέχρι τις 10/07. Το όνομα του τυχερού νικητή θα ανακοινωθεί στις 11/07 ζωντανά στην εκπομπή του Αλέξανδρου Βραχωρίτη, στον Rock FM, μεταξύ 09:00πμ και 10:00πμ.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να αναζητήσετε την Cadillacτης Lufthansa, να φωτογραφηθείτε μαζί της και να αναρτήσετε τις φωτογραφίες σας στις προσωπικές σας σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag#lifthansalovesamerica !