ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Εν Συντομία

Το EROSANTORINΙ ανοίγει στη Σαντορίνη

Το διάσημο νησί των Κυκλάδων υποδέχεται το EROSANTORINI, ένα ιδιωτικό κτήμα και με στόχο την προσέλκυση μιας ελίτ ταξιδιωτών που αναζητούν την πλήρη ιδιωτικότητα, ενώ συγχρόνως θέλουν να απολαμβάνουν μόνο το καλύτερο. Το EROSANTORINI “γεννήθηκε” από την ιδέα για τη δημιουργία μιας κατοικίας για ένα τέτοιο κοινό, το οποίο θα μπορούσε να γευτεί την απόλυτη εμπειρία της τοποθεσίας, της ιδιωτικότητας και της φιλοξενίας και να τη διαδόσει ως κάτι νέο που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα. Η πίστη στο όραμα οδήγησε και στην επιτυχή υλοποίησή του: Συνδυάζοντας τις προσεγμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις ενός κορυφαίου ξενοδοχείου με την αίσθηση προσωπικής οικειότητας και άνεσης που παρέχει μια ιδιωτική βίλα.

Τα πληρώματα της BA ετοιμάζονται για νέα απεργία εν μέσω θέρους 

Το λεγόμενο “μεικτό” πλήρωμα καμπίνας της British Airways ανακοίνωσε νέα απεργία διάρκειας δύο εβδομάδων, η οποία θα παρατείνει την ήδη υπάρχουσα διαμάχη για το ζήτημα της μισθοδοσίας και κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

Τα μέλη του σωματείου Unite, που επρόκειτο να επιστρέψουν στην εργασία τους μετά την υπάρχουσα απεργία των 16 ημερών, στις 16 Ιουλίου, θα απεργήσουν ξανά στις 19 Ιουλίου και για ένα ακόμη δεκαπενθήμερο.


Ταχύτατοι οι ρυθμοί ανόδου των ευρωπαϊκών προορισμών το 2017
Αποτέλεσμα εικόνας για Ταχύτατοι οι ρυθμοί ανόδου των ευρωπαϊκών προορισμών το 2017
Η Ευρώπη συνεχίζει να προσελκύει εκατομμύρια διεθνείς ταξιδιώτες που επιβεβαιώνουν την ανθεκτικότητα του τουριστικού τομέα απέναντι στη γεωπολιτική αβεβαιότητα και τις αντιλήψεις για την τρομοκρατία και την ασφάλεια.


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της έρευνας “European Tourism 2017-Trends & Prospects” από την European Travel Commission, 28 από τους 30 προορισμούς που εξετάστηκαν, σημείωσαν ανάπτυξη μέχρι στιγμής μέσα στο 2017, με σχεδόν μία στις δύο μάλιστα με διψήφια νούμερα. Στην τελευταία αυτή έρευνα της ETC δεν περιλαμβάνονται στοιχεία για την Ελλάδα.