Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Σεϋχέλλες : Καλύτερο Νησί στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή


Αποτέλεσμα εικόνας για Σεϋχέλλες : Καλύτερο Νησί στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή
Οι Σεϋχέλλες κέρδισαν το βραβείο για το «Καλύτερο Νησί» στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή» από το περιοδικό «Travel + Leisure» για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Αξιολογούμενες για τις δραστηριότητες και τα αξιοθέατά τους, τα φυσικά αξιοθέατα και τις παραλίες τους, τα εστιατόρια και τα φαγητά, τους ανθρώπους, τη φιλικότητα και τη συνολική τους αξία, οι Σεϋχέλλες έλαβαν 84,57 πόντους και πήραν την πρωτιά από τον Μαυρίκιο και τη Μαδαγασκάρη, που κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Τα «World’s Best Awards» είναι μια έρευνα που διεξάγεται ετησίως από το ταξιδιωτική περιοδικό Travel + Leisure με έδρα τη Νέα Υόρκη, το οποίο επιτρέπει στους αναγνώστες να αξιολογήσουν τους προορισμούς και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες από όλο τον κόσμο.
Σε άρθρο του στην Independent Online, ο διευθυντής του Συμβουλίου Τουρισμού στις Σεϋχέλλες για την Αφρική και την Αμερική, David Germain, δήλωσε ότι «η επίτευξη της διάκρισης μεταξύ των κορυφαίων νησιών στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί τεράστια τιμή για τις Σεϋχέλλες, Αναγνωρίζοντας ότι η περιοχή έχει πολλά να προσφέρει από την άποψη των νησιωτικών εμπειριών παγκόσμιας κλάσης».
«Το βραβείο συμβάλλει στην αναγνώριση και προσφέρει σημαντική προβολή στα νησιά μας στο παγκόσμιο κοινό, αποδεικνύοντας ότι τα όμορφα νησιά μας γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, καταλήγοντας στον κατάλογο των πιο επιθυμητών προορισμών διακοπών παγκοσμίως», δήλωσε ο Germain .
Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Στατιστικής στις Σεϋχέλλες, περίπου 170.000 επισκέπτες έχουν φτάσει στα νησιά φέτος, σημειώνοντας αύξηση 22% στις αφίξεις επισκεπτών σε σύγκριση με πέρυσι αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου