Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Ξενοδοχείο 5 αστέρων και βίλες στο Γκολφ Κρήτης
Αποτέλεσμα εικόνας για Ξενοδοχείο 5 αστέρων και βίλες στο Γκολφ Κρήτης


Ξενοδοχείο υπερπολυτελείας 50 κλινών και 45 βίλες θα κατασκευάσει ο Όμιλος Βασιλάκη εντός του χώρου που ήδη λειτουργεί το γήπεδο γκολφ στη Χερσόνησο. Ήδη, μέσω της πολυμετοχικής εταιρείας «Κρητικά Γκολφ Α.Ε.» έχει κατατεθεί προς έγκριση στην Περιφέρεια Κρήτης η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Σκοπός είναι η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών για την υποδοχή και φιλοξενία υψηλού επιπέδου τουρισμού, αν είναι δυνατόν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η μονάδα θα προωθήσει, επίσης, τα τοπικά προϊόντα και την κρητική φιλοξενία. 

Το νέο κτίριο του ξενοδοχείου αποτελεί ουσιαστικά συνέχεια του κοινόχρηστου κτιρίου που ήδη υπάρχει στον ευρύτερο χώρο του γκολφ. Στο υφιστάμενο κτίριο αναμένεται σύμφωνα με τη σχετική μελέτη να παραμείνουν όλες οι κοινόχρηστες λειτουργίες όπως reception, εστιατόριο, τραπεζαρία και χώροι υγιεινής κοινού. Το νέο κτίριο θα αποτελείται από ισόγειο και 2 ορόφους, που συνολικά θα περιλαμβάνουν 25 δίκλινα δωμάτια. 

Οι ανεξάρτητες κατοικίες αναμένεται να χωροθετηθούν στη βορειοδυτική πλευρά του γηπέδου. Οι 45 κατοικίες θα είναι πέντε διαφορετικών τύπων. Οι μεγαλύτερες κατοικίες (συνολικά 9) θα είναι εμβαδού 175 τετραγωνικών μέτρων, με δύο ανεξάρτητους κτιριακούς όγκους οι οποίοι θα ενώνονται με υπαίθρια γέφυρα στον όροφο. Οι 45 ανεξάρτητες κατοικίες κυμαίνονται από 131 τετραγωνικά η κάθε μία έως και 175, ενώ όλες περιλαμβάνουν καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα και υπνοδωμάτια. Κάθε κατοικία θα αποτελείται από 2 ή 3 υπνοδωμάτια και ιδιωτικές πισίνες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου