Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής στα Καμμένα Βούρλα
Αποτέλεσμα εικόνας για 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής στα Καμένα Βούρλα

Ο πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής ανακοινώνουν τη διοργάνωση του «3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ιαματικής Ιατρικής» που θα πραγματοποιηθεί 6-8 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο «ΓΑΛΗΝΗ» στα Κ. Βούρλα.

Το θέμα του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου θα είναι «Η συμβολή της Ιαματικής Ιατρικής στην επιλογή των ιατρών ως συμπληρωματικό θεραπευτικό σχήμα» και σκοπός του είναι η εξαγωγή συμπερασμάτων και η αξιοποίηση νέων επιστημονικών πορισμάτων μέσω ανακοινώσεων, δημοσιευμένων εργασιών και Διδακτορικών Διατριβών.
MEDICAL
Η συμμετοχή έγκριτων και καταξιωμένων διεθνώς Ιατρών πολλών ειδικοτήτων εξασφαλίζει την επιστημονική καταξίωση της Ιαματικής Ιατρικής υπό το πρίσμα της ολιστικής προσέγγισης.


To συνέδριο αυτό συνδιοργανώνεται από τον πρόεδρο του Ι.Σ.Α. και της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γ. Πατούλη και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννη, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της  Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, Καθηγητή Δερματολογίας, κ. Κ. Κουσκούκη, για την περαιτέρω ενημέρωση του ιατρικού δυναμικού της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου