ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

10 λόγοι για μία τουριστική επιχείρηση να επιλέξει cloud υπηρεσίες


Αποτέλεσμα εικόνας για μία τουριστική επιχείρηση να επιλέξει cloud υπηρεσίες

Η ανάγκη των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου για ευελιξία και διαρκή συνεργασία από παντού είναι δεδομένη.  Απάντηση σε αυτήν την ανάγκη έρχονται να δώσουν όλο και συχνότερα υπηρεσίες που στηρίζονται στην τεχνολογία Cloud και που έχουν σκοπό να κάνουν την καθημερινότητα τους ευκολότερη και την παραγωγικότητά τους υψηλότερη.
Για παράδειγμα, η cloud υπηρεσία Office 365 που παρέχεται από την COSMOTE και αφορά στο γνωστό λογισμικό Microsoft Office, διαθέτει χαρακτηριστικά που δημιουργούν μία σειρά πειστικών λόγων για μία τουριστική επιχείρηση να την επιλέξει: 
1. Είναι διαθέσιμη από παντού! Είτε οι επαγγελματίες του τουρισμού είναι στο γραφείο, είτε εν κινήσει, έχουν στη διάθεσή τους ένα κορυφαίο σύνολο εργαλείων με πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, tablet, smartphone) σε πραγματικό χρόνο.
2. Προσφέρει εύχρηστα εργαλεία για να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων, συνεργατών και πελατών μίας επιχείρησης.  Οι εφαρμογές του Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Skype) διατίθενται εδώ με δυνατότητα ενημερώσεων (updates) για να χρησιμοποιούνται πάντα οι πιο εξελιγμένες εκδόσεις τους.
3. Ενισχύει την ομαδική εργασία! Με αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive για όλα τα αρχεία της επιχείρησης και δυνατότητα online αποθήκευσης, είναι εφικτή η δημιουργία, επεξεργασία και κοινή χρήση αρχείων με άλλα άτομα εντός ή εκτός μίας επιχείρησης, από όπου και αν εργάζονται.  
4. Η ρύθμιση κι η διαχείρισή της γίνονται εύκολα, ενώ δίνεται η δυνατότητα ελέγχου των δικαιωμάτων πρόσβασης και επεξεργασίας. 
5. Επικοινωνία στο έπακρο! Το γνώριμο περιβάλλον του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook παρέχεται εμπλουτισμένο με γραμματοκιβώτιο αυξημένης χωρητικότητας και δυνατότητα πρόσβασης από υπολογιστή ή πρόγραμμα περιήγησης μέσω του Outlook Web App.  Παράλληλα, μέσω Skype δίνεται η δυνατότητα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και σύνδεσης με άλλους χρήστες, ενώ μέσα από το Yammer δημιουργείται ένα εταιρικό κοινωνικό δίκτυο που επιτρέπει στους εργαζόμενους και συνεργάτες της επιχείρησης την μεταξύ τους άμεση επικοινωνία.  
6. Η οργάνωση μίας ηλεκτρονικής διάσκεψης με ήχο και video γίνεται χωρίς κόπο, χρησιμοποιώντας με ένα κλικ την κοινή χρήση οθόνης και τις διασκέψεις με video HD.
7. Εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων μίας επιχείρησης μέσα από τα πέντε επίπεδα ασφάλειας και τη προληπτική εποπτεία, ενώ ειδικά για τα προσωπικά δεδομένα η υπηρεσία εγγυάται την προστασία και διαφύλαξή τους.
8. Χαμηλό αρχικό κόστος χρήσης της υπηρεσίας που δίνει στην τουριστική επιχείρηση τη δυνατότητα καλύτερης διαχείρισης των εξόδων της βάσει των πραγματικών της αναγκών.
9. Η σιγουριά που προσφέρει η συνεργασία δύο μεγάλων εταιρειών, όπως η COSMOTE και η Microsoft.
10. Δυνατότητα για τηλεφωνική υποστήριξη 24x7 καλώντας στο 13818.