ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Σε δυο χρόνια η τουριστική επένδυση "Kassiopi project” στην Κέρκυρα

Αποτέλεσμα εικόνας για Σε δυο χρόνια η τουριστική επένδυση "Kassiopi project” στην Κέρκυρα

Σε τρεις ζώνες θα αναπτυχθεί η επένδυση "Kassiopi project” στην περιοχή Ερημίτης της Κασσιόπης στην Κέρκυρα, σύμφωνα με τα σχέδια που παρουσίασαν οι επικεφαλής της NCH Capital Inc. σε ειδική εκδήλωση στο Επιμελητήριο του νησιού.

 Η επένδυση, η οποία προϋπολογίζεται με την ολοκλήρωσή της στα 120 εκατ. ευρώ, προβλέπει την κατασκευή ξενοδοχείου 5 αστέρων, εξοχικές κατοικίες, αθλητικές εγκαταστάσεις, πισίνες και μαρίνα με 60 θέσεις ελλιμενισμού.

Στην πρώτη ζώνη θα βρίσκεται το ξενοδοχείο, περίπου 90 δωματίων, μικρός αριθμός πολυτελών διαμερισμάτων, χώροι εστίασης, εξωτερική πισίνα, αίθουσες εκδηλώσεων και σπα. Στις υπόλοιπε δυο οικιστικές ζώνες θα κατασκευασθούν πολυτελείς κατοικίες, με ιδιωτικές πισίνες, που θα διατεθούν για πώληση.

Σύμφωνα με τo διευθύνοντα σύμβουλο του αμερικανικού fund για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια Ανδρέα Σάντη, το έργο υπολογίζεται να ολοκληρωθεί σε περίπου δυο χρόνια. Ήδη έχει εγκριθεί η πολεοδομική μελέτη και η χωροθέτηση της μαρίνας, καθώς οι περιβαλλοντικοί όροι για τη μονάδα αφαλάτωσης από την οποία θα καλύπτονται οι ανάγκες ύδρευσης των εγκαταστάσεων.