ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Συμφωνία Blue Air – Boeing για νέα αεροσκάφη


Η Blue Air και η Boeing ανακοίνωσαν επιβεβαιωμένη παραγγελία για έξι 737 MAXs 8 και ακόμα δύο σε option κι έτσι ο αερομεταφορέας γίνεται η πρώτη Ρουμανική αεροπορική εταιρεία που εκτελεί πτήσεις με αεροσκάφη του είδους.
Η Blue Air θα μισθώσει επιπρόσθετα και έξι 737-800 νέας γενιάς από την Air Lease Corporation.
O Gheorghe Racaru, γενικός διευθυντής της Blue Air τόνισε για την συμφωνία:
«Λόγω της εξαιρετικής συνεργασίας μας με την Boeing, η Blue Air έχει μακρά ιστορία στη χρήση των 737, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την λειτουργική αξιοπιστία και αξιόλογο ρεκόρ ασφάλειας. Επιβεβαιώνοντας την παραγγελία με τη Boeing καθώς επίσης τη μίσθωση επιπρόσθετων αεροσκαφών από το στρατηγικό μας συνεργάτη Air Lease Corporation, η Blue Air θα εντάξει 20 υπέρ-μοντέρνα αεροσκάφη στο στόλο της. Αυτό υπερτονίζει τη δέσμευση μας για ασφάλεια, άνεση και αξιοπιστία για τους επιβάτες μας, ενώ ταυτόχρονα εστιάζει στην προστασία του περιβάλλοντος. Τα 737 ΜΑΧ θα βοηθήσουν και θα συμβάλουν στο καθορισμό του μέλλοντος της Blue Air, επιτρέποντας μας να πετάμε σε νέους και μακρινούς προορισμούς και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να διατηρούμε χαμηλά ναύλα για τους επιβάτες μας, λόγω της απίστευτης αποδοτικότητας των αεροσκαφών».
Η οικογένεια των 737 ΜΑΧ έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους επιβάτες εξαιρετική απόδοση, ευελιξία και αποδοτικότητα, με χαμηλότερο κόστος ανά θέση και εκτεταμένες δυνατότητες οι οποίες θα ανοίξουν νέους προορισμούς και συνάδουν με τη Smart Flying στρατηγική της Blue Air. Το 737 ΜΑΧ είναι το αεροσκάφος με τις ταχύτερες πωλήσεις στην εταιρεία Boeing, αριθμώντας περισσότερες από 3.700 παραγγελίες από 87 πελάτες παγκοσμίως. Το 737-800 είναι ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις μοντέλα της πολύ επιτυχημένης σειράς οικογένειας αεροσκαφών Next – Generation 737, της πιο προηγμένης single-aisle οικογένεια αεροσκαφών.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η Blue Air είναι ο πρώτος πελάτης της 737ΜΑΧ στη Ρουμανία, ανάφερε ο Mosty Oliver, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Ευρώπης της Boeing Commercial Airplanes. Το 737 ΜΑΧ είναι ιδανικό για την Blue Air και την αγορά που εξυπηρετεί, αυξάνοντας τις προοπτικές αύξησης εσόδων με την βελτίωση της λειτουργικότητας».
.
Η Blue Air ιδρύθηκε στο Βουκουρέστι το 2004 και αναπτύχθηκε με το πέρασμα των χρόνων για να γίνει μια πανευρωπαϊκή «Smart Flying» αερογραμμή με βάσεις στη Ρουμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Κύπρο.
Από το 2016, έγινε η μεγαλύτερη Ρουμάνικη Αεροπορική εταιρεία, εκτελώντας πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε 16 χώρες. Το Smart Flying μοντέλο προσφέρει μέγιστη ικανοποίηση στον πελάτη με αποδεδειγμένη ασφάλεια πτήσεων, εκτενές αξιόπιστο δίκτυο, πελατοκεντρική προσέγγιση προσφέροντας στους επιβάτες οικονομική και φιλική εμπειρία.
Η Blue Air λειτουργεί στόλο αεροσκαφών Boeing 737, με τοποθέτηση προηγμένης τεχνολογίας καθισμάτων Recaro, παρέχοντας στους επιβάτες μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία κατά τη διάρκεια της πτήσης τους.