ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Εν Συντομία

Η Villa Veneziano το νέο μέλος των Anatolia Hotels & Villa 

Το νέο μέλος της “οικογένειας” των Anatolia Hotels & Villas, είναι η Villa Veneziano στη Λευκάδα. Η Villa Veneziano χτίστηκε το 2009 στην πλαγιά ενός κατάφυτου λόφου στην περιοχή Περγιάλι, από το Ρώσο εφοπλιστή Sergei Kaouzof, στη μνήμη της συζύγου του Χριστίνας Ωνάση. Η βίλλα περιβάλλεται από ένα τεράστιο καταπράσινο κήπο 2.000 τ.μ. και προσφέρει πανοραμική θέα στο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους, στο Μεγανήσι και στο διάσημο νησί Σκορπιός, που ανήκε στην οικογένεια Ωνάση μέχρι το 2013. Βρίσκεται μόλις 15 λεπτά νότια της πρωτεύουσας της Λευκάδας και 3 λεπτά από τη δημοφιλή μαρίνα του Νυδρίου. 


Το ΔΩΔΕΚΑ σύμμαχος στην τουριστική ανάκαμψη της Λέσβου 

Ουσιαστική συμβολή στην πορεία για την τουριστική ανάκαμψη της Λέσβου μπορεί να έχει η πρωτοβουλία ΔΩΔΕΚΑ, τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, μιλώντας σε διημερίδα που συνδιοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο, 3 και 4 Ιουνίου, η Περιφέρεια Β. Αιγαίου, ο Δήμος Λέσβου, το Επιμελητήριο Λέσβου και η Ένωση Τουριστικών, Ταξιδιωτικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου. 

Η Ρόδος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα



Δύο σημαντικές δράσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προγραμματίζει ο Δήμος Ρόδου προγραμματίζει, σε συνεργασία με το «Ellines in Emirates» με στόχο την προώθηση και προβολή της Ρόδου ως τουριστικού προορισμού τεσσάρων εποχών.
Οι δράσεις αφορούν σ’ ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα στο έντυπο περιοδικό Explore Greece by Ellines in Emirates και στη συμμετοχή του Δήμου Ρόδου στο 1ο Ellines in Emirates Greek Travel Forum «Filoxenia» που θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Dubai.
To «Ellines in Emirates: The Greek Side of Life» είναι ένα πολυδιάστατο μέσο επικοινωνίας το οποίο αποτελεί γέφυρα διασύνδεσης καθώς και επιχειρηματική πύλη ανάμεσα στα Εμιράτα και την Ελλάδα.

Yakutia: Νέα σύνδεση Μόσχα- Κέρκυρα

Yakutia: Νέα σύνδεση Μόσχα- Κέρκυρα
Mια νέα εποχιακή σύνδεση από τη Μόσχα στην Κέρκυρα εισάγει αυτό το καλοκαίρι η Yakutia.Οι πτήσεις εκτελούνται από τις 7 Ιουνίου έως και τον Σεπτέμβριο του 2017, με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα και αεροσκάφος 737-800, ως εξής:Μόσχα (Βνούκοβο) - ΚέρκυραR39839 VKO0325 – 0710CFU 738 6