Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Σήμα ποιότητας για την Κινέζικη αγορά

Αποτέλεσμα εικόνας για Κινέζικη tour αγορά
Το China Outbound Tourism Quality Service Certification (QSC) είναι ένα πρόγραμμα απονομής σήματος ποιότητας, που ξεκίνησε από τον China National Tourism Administration και το 2015, ανατέθηκε στην Ivy Alliance Tourism Consulting. Η tourism generis είναι Partner της Ivy Alliance και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του QSC για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Αποτέλεσμα εικόνας για Σήμα ποιότητας για την Κινέζικη αγοράΟ σκοπός του QSC είναι:
α. να συστήσει στους τουριστικούς πράκτορες της Κίνας τις ποιοτικές επιχειρήσεις εκτός Κίνας, που είναι προετοιμασμένες για να  εξυπηρετήσουν τους Κινέζους τουρίστες,
β. να βοηθήσει τους Κινέζους τουρίστες να επιλέξουν μία καλά προετοιμασμένη για να τους εξυπηρετήσει ποιοτική επιχείρηση στο εξωτερικό (ξενοδοχείο, ταξιδιωτικό πρακτορείο, εμπορικό κέντρο, μουσείο κλπ),
γ. να υποστηρίξει τους Κινέζους τουριστικούς πράκτορες στην προσπάθειά τους να συνεργαστούν με ποιοτικές τουριστικές επιχειρήσεις του εξωτερικού.
Το πρόγραμμα – σήμα ποιότητας QSC προσφέρεται σε εταιρείες και οργανισμούς που στοχεύουν στους Κινέζους ταξιδιώτες και υποστηρίζεται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς, όπως UNWTΟ, PATA, SKAL INTERNATIONAL, WORLD TOURISM CITIES FEDERATION κ.ά.
Το σήμα ποιότητας QSC μπορούν να λάβουν: ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, αξιοθέατα, μουσεία, θεματικά πάρκα, διοργανωτές εκδηλώσεων, εμπορικά κέντρα και τουριστικά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου