ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Λέσβος: Φοιτητές από όλο τον κόσμο μελετούν τον βιώσιμο τουρισμό


Αποτέλεσμα εικόνας για Λέσβος: Φοιτητές από όλο τον κόσμο μελετούν τον βιώσιμο τουρισμό
Εικοσιένα φοιτητές απ” όλο τον κόσμο ξεκίνησαν σήμερα στην Ερεσσό το 2ο και τελικό τμήμα της εργασίας τους στο μάθημα του Βιώσιμου Τουρισμού στο πλαίσιο του διακρατικού μεταπτυχιακού που οργανώνει για 15η χρονιά το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Οι φοιτητές επισκέφτηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Σιγρίου που αποτελεί αναμφισβήτητα τον σημαντικότερο πόλο έλξης της Δ. Λέσβου, ενώ μέσα από τη δράση Λέσβος Γεωπάρκο που έχει την σφραγίδα της Unesco, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό και αναγνωρίσιμο brand name για τη Λέσβο, ως νησί της φύσης και του πολιτισμού.
Μετά τα εισαγωγικά μαθήματα οι φοιτητές συναντήθηκαν στη Μυτιλήνη με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Ερεσσού -Αντίσσης, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και εκπροσώπους από την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και της Ένωσης Ξενοδόχων.