Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

(Και) οι Πολωνοί ψηφίζουν Κρήτη για τις διακοπές τουςΣημαντική αύξηση δείχνουν οι κρατήσεις για την Ελλάδα, σύμφωνα με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας. Σε συνέχεια της δεύτερης μεγάλης έκθεσης για την Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία τον περασμένο Δεκέμβριο, ξεκινούν πυρετωδώς οι ετοιμασίες και οι ανακοινώσεις συμμετοχών για την τρίτη διοργάνωση της Grecka Panorama, αλλά και της δεύτερης Greek Food Show, η οποία θα εμπλουτιστεί με πολλές νέες εκδηλώσεις και δρώμενα για τους επαγγελματίες και το κοινό.

 Στα μέσα Μαΐου η Ελλάδα ήταν πρώτη στις προτιμήσεις των Πολωνών επισκεπτών, σημειώνοντας αύξηση κρατήσεων της τάξεως του 43%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο κρατήσεων το 2016. Πρώτη λοιπόν η Ελλάδα στους προορισμούς διακοπών, ακολουθούμενη από την Ισπανία, τη Βουλγαρία, την Αίγυπτο, την Τουρκία. Οι σημαντικότεροι ελληνικοί προορισμοί που ξεχωρίζουν σε ποσοστό αύξησης κρατήσεων είναι το Ηράκλειο Κρήτης (42%), η Ζάκυνθος (35%), η Κέρκυρα (26%), η Ρόδος (51%), τα Χανιά (22%), η Κως (100%) και η Θεσσαλονίκη (59%). Με περισσότερους από 850.000 Πολωνούς που επισκέφθηκαν την χώρα μας το 2016, οι προβλέψεις μιλούν για μία επιπλέον αύξηση, για τη φετινή περίοδο, της τάξης του 10-15%. 

Εξίσου σημαντική αναμένεται και την τρίτη χρονιά στην Grecka Panorama να είναι η στήριξη των μεγαλύτερων tour operators που φέρνουν τουρισμό στην Ελλάδα, οι οποίοι ειδικά και μόνο για τις ημερομηνίες της έκθεσης θα προωθούν δυναμικά πωλήσεις για την επόμενη τουριστική σεζόν.  

Πηγή:http://www.ekriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου