ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού ζητούν οι Παξοί

Αποτέλεσμα εικόνας για Βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού ζητούν οι Παξοί

Οι πολίτες της Λάκκας Παξών έστειλαν επιστολή προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας (ΟΛΚΕ), με την οποία αιτούνται “τη βελτίωση των συνθηκών ελλιμενισμού των πλοιαρίων στον όρμο της Λάκκας που έχετε στην δικαιοδοσία σας και την προώθηση της μελέτης που έχει γίνει από τον Δήμο Παξών για τον Λιμένα Λάκκας εδώ και αρκετά χρόνια και σας έχει παραδοθεί”.

Επίσης, θεωρούν ότι είναι επιτακτική η ανάγκη πλακόστρωσης και η τοποθέτηση πίλαρ, σημείων πυρόσβεσης και παγκάκια στην παραλιακή για λόγους ευνόητους, αφού ο παραθαλάσσιος οικισμός της Λάκκας γίνεται επισκέψιμος από χιλιάδες τουρίστες όλο τον χρόνο και οι επιχειρήσεις συμβάλουν τόσο στο κράτος όσο και σε εσάς με φόρους και τέλη τραπεζο-καθισμάτων.

“Ενώ τα κεντρικά στενά και οι πλατείες του οικισμού μας είναι πλακοστρωμένα, ο ‘καθρέπτης’ του οικισμού μας, το λιμάνι μας,  δείχνει παραμελημένο και παρατημένο στην τύχη του”, λένε χαρακτηριστικά. “Τέλος αιτούμαστε την επιστροφή του Λιμενικού Ταμείου στο νησί μας, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να διαχειριστούμε μόνοι μας τον τόπο μας. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και η συλλογή υπογραφών αποτελεί ένα πρώτο βήμα διαμαρτυρίας είμαστε έτοιμοι για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, ακόμη και μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο”.