ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Νέα υπηρεσία για πολυτελή σπίτια σχεδιάζει η Airbnb

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέα υπηρεσία για πολυτελή σπίτια σχεδιάζει η Airbnb
Νέα υπηρεσία για την ενοικίαση επαύλεων, ρετιρέ και μεγάλων διαμερισμάτων σχεδιάζει να λανσάρει η Airbnb. Τα συγκεκριμένα σπίτια θα επιθεωρούνται από ελεγκτές της εταιρείας.
Η εταιρεία θα αρχίσει τη δοκιμή του νέου προϊόντος σε ορισμένες αγορές στο τέλος του έτους. Αν οι δοκιμές αποδειχθούν επιτυχημένες, η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο θα προχωρήσει σε ευρεία προσφορά της υπηρεσίας.
H δοκιμή του Airbnb Select έχει ήδη αρχίσει και αναγκάζει τους οικοδεσπότες να διατηρούν αυστηρά κριτήρια φιλοξενίας. Η φιλοσοφία της Airbnb είναι ότι όπως ο πελάτης ενός ξενοδοχείου αναμένει μια σταθερή ποιότητα στις παροχές, έτσι και το Airbnb Select είναι σχεδιασμένο για να επιτυγχάνει το ίδιο αποτέλεσμα.
Η νέα υπηρεσία είναι πιο φανταχτερή, προσφέροντας ρετιρέ και επαύλεις.  Στόχος τους να χτυπήσουν την αγορά των πολυτελών ξενοδοχείων. Εντός της εταιρείας είναι γνωστή ως «Airbnb Lux», αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί επίσημη ονομασία. Η δημιουργία της ακολουθεί την εξαγορά της Luxury Retreats από την Airbnb νωρίτερα το 2017 μίας καναδικής εταιρείας που πριν την πώλησή της είχε καταχωρισμένες 4.000 βίλες.
Σημειώνεται ότι η προσφορά πολυτελών κατοικιών προσφέρει στην Airbnb τη δυνατότητα για μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους, καθώς παίρνει ποσοστό από το κόστος κάθε ενοικίασης.