ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Συνεργασία Airbnb με Παγκόσμια Τράπεζα για την τόνωση του αγροτικού τουρισμού

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνεργασία Airbnb με Παγκόσμια Τράπεζα για την τόνωση του αγροτικού τουρισμού
Νέα συμφωνία έχει υπογράψει η Airbnb με τον όμιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας, μέσω της οποίας οι δύο οργανισμοί σχεδιάζουν να ενισχύσουν την αγροτική οικονομία στις αναπτυσσόμενες χώρες μέσω του τουρισμού.
Ένα μνημόνιο κατανόησης θα εξετάσει τους τρόπους με τους οποίους οι αναδυόμενοι προορισμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν νέες τεχνολογίες και πλατφόρμες όπως η Airbnb για να δημιουργήσουν οικονομικές ευκαιρίες για τις κοινότητες.
Η Airbnb και η Παγκόσμια Τράπεζα θα μοιραστούν επίσης πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κλίμακα των εναλλακτικών επιλογών στέγασης και την κατανομή κατοικίας σε διάφορες χώρες, ξεκινώντας με πιλοτικά έργα στη Σρι Λάνκα και την Ινδία.
Τελικά, ο στόχος είναι να προσδιοριστεί ο αντίκτυπος αυτών των επιλογών στέγασης στις αγροτικές κοινότητες και να αναπτυχθούν νέοι τρόποι για την απελευθέρωση των οικονομικών ευκαιριών που προσφέρουν. Η πρωτοβουλία θα προωθηθεί σε άλλες χώρες.