Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Αύξηση στις κρατήσεις σε Airbnb


Με τις κρατήσεις να εκτοξεύονται σε σχέση με πέρυσι υποδέχεται αυτό το καλοκαίρι η Airbnb, με την μεγαλύτερη αύξηση να έχει καταγραφεί το Σαββατοκύριακο εορτασμού της Memorial Day, στις ΗΠΑ.
Όπως ανακοινώνει, οι παραθαλάσσιοι προορισμοί για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου με αύξηση στις κρατήσεις στην πλατφόρμα της, είναι:
Αβάνα, Κούβα +940%
Λα Σιότα, Γαλλία +675%
Σαλού, Ισπανία +463%
Ταϊνάν, Ταϊβαν +424%
Λεβάντο, Ιταλία +313%
Ανόι, Βιτενάμ +261%
Σκάρμπορο, Αγγλία +258%
Νήσος του Πρίγκιπα Εδουάρδου, Καναδάς +243%
Ντέστιν, Φλόριντα +232%
Ροσαρίτο, Μέξικο +231%
Εκτός από τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου για τις βουτιές, κάποιες πόλεις εξακολουθούν να είναι οι δημοφιλής προορισμοί ακόμη και για το καλοκαίρι.
Ποιες είναι αυτές οι πόλεις και τι αναζητούν για την διαμονή τους οι επισκέπτες Airbnb;
Στο Λονδίνο ένα κομψό σπίτι κοντά στον Τάμεση, στο Παρίσι μία σοφίτα με βεράντα, στην Βαρκελώνη ένα ευρύχωρο διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία, στην Ρώμη ένα loft κοντά στο Κολοσσαίο, στο Τόκιο μία παλιά συνοικία,στην Μαδρίτη στούντιο στην καρδιά της πόλης την Puerta del Sol, στο Οσάκα design loft , στην Λισαβόνα σοφίτα με βεράντα στην παλιά πόλη, στην Πράγα ένα καινούργιο στούντιο και στο Άμστερνταμ στούντιο με μπαλκόνι και ποδήλατο.
Τί είναι αυτό που ψάχνουν μετά μανίας; Τα στέκια των ντόπιων για αυθεντικό φαγητό και για ποτό. Από τα στοιχεία κράτησης των εμπειριών, οι δραστηριότητες φαγητού και μαγειρικής πρωταγωνιστούν, ενώ οι επισκέπτες Airbnb επιλέγουν επίσης στους προορισμούς αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

http://www.tourismtoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου